Meghan miláčkem královny? Dojemné gesto bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan miláčkem královny? Dojemné gesto bere dech

Královna Alžběta s vévodkyní Meghan ze Sussexu
Královna Alžběta s vévodkyní Meghan ze Sussexu (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu (37) a princ Harry (34) věnují veškerou volnou chvilku svému synovi Archiemu. Na veřejnosti se proto teď moc neukazují. Královna ale na oba očividně myslí a nedávno je veřejně poctila nečekaným krokem. Že by její nejmladší vnouček konečně prolomil všechny ledy, které tvořily nepropustnou emoční bariéru mezi Alžbětou II. a Meghan?

Když vévodkyně Kate nedáno představovala novou zahradu, která bude sloužit zejména jejím třem dětem, nechyběla u prezentace ani sama hlava britské královské monarchie. Královna Alžběta je totiž podle webu Nový čas pre ženy obrovskou milovnicí zahrad, květů a zeleně. Práce vévodkyně ji tak pochopitelně zajímala.  Ale pozorným divákům nemohl ujít zajímavý fakt, který jakoby svědčil o tom, že je panovnice myšlenkami momentálně u vnuka Harryho a jeho drahé polovičky.

Šaty jako důkaz
Královna totiž na obchůzku zahrady zvolila výrazný kabát a květované šaty, které ale neoblékla poprvé. Stejný outfit mohla veřejnost na Alžbětě II. vidět i na svatbě Harryho a Meghan. A ti právě v den, kdy kostýmek oblékla podruhé, zrovna slavili první výročí svatby. Pokud to nebylo jen dílem náhody, pak je to nejspíš jasný signál pro Harryho a Meghan, že jim oběma fandí a že je ráda, že se společně stali rodinou!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.