Tajemství dárku pro Meghan odhaleno: Bolestné za špatné svědomí prince? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství dárku pro Meghan odhaleno: Bolestné za špatné svědomí prince?

Vévodkyně Meghan předvedla nový prsten
Vévodkyně Meghan předvedla nový prsten (Twitter)

Už čtyři týdny po porodu musela Meghan (37) přerušit svoji mateřskou dovolenou, aby se zúčastnila spolu s dalšími členy královské rodiny tradičních oslav Trooping the Colour, jež se konají na počest královny Alžběty II. (93). A fanouškům nemohlo uniknout, že se jí na prstu skví nový šperk. Jenže od koho?

Zatímco vévodkyně mávala z kočáru davům, její obdivovatelé okamžitě postřehli, že se jí na prstu jedné ruky blyštily hned tři prsteny. Zásnubní a snubní, ale i další zbrusu nový kousek. Kdo ho Meghan dopřál?

Fanoušci odhadovali podle webu People že je to dárek za porod. Pravda byla ovšem tak trochu mezi. Prsten složený z malých drahokamů daroval své milované princ Harry. Krátce po narození malého Archie oslavili totiž manželé ze Sussexu ještě první výročí svatby. A tak je nyní pro Meghan  připomínkou těchto dvou zásadních okamžiků, které jí převrátily život doslova vzhůru nohama.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.