Překvapivé rozhodnutí královny: Meghan a Harry musí pryč?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapivé rozhodnutí královny: Meghan a Harry musí pryč?!

Meghan a Harry změní sídlo?
Meghan a Harry změní sídlo? (Foto ara)

Tuto nabídku Meghan Markleová (37) a její manžel princ Harry (34) asi nečekali. I když se slavná dvojice nedávno přestěhovala do darovaného domu, který si pečlivě vyšperkovali, je možné, že budou pobývat zcela jinde!

Frogmore Cottage se před nedávnem stalo domovem Meghan Markleové, prince Harryho a jejich syna Archieho. Venkovské sídlo si všichni oblíbili především kvůli klidu a tak by případné stěhování nemuselo být zcela radostné. Nabídku však dostali jedinečnou!

Královna Alžběta II. podle pluska.sk chce novopečeným rodičům poskytnout bydlení za zdmi Buckinghamského paláce. Královna touží dvojici zajistit příjemné zázemí, a to když se budou nacházet v Londýně z důvodu pracovních a soukromých cest. Ačkoliv si sídlo na venkově Harry a Meghan zamilovali, je přeci jen vzdáleno od centra více jak hodinu jízdy autem, a tak je pro ně nabídka nového azylu určitě příjemná. Do jakých místností je královna případně nastěhuje, zatím není známo.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
ivoadler
23. 5. 2019 • 16:47

Poslal bych Harryho dělat guvernéra do Austrálie nebo Kanady. Nebo na Nový Zéland. Británie se bez něj obejde.

tryskomys
23. 5. 2019 • 12:38

Chce je mít pod kontolou,když tu ještě straší ta druhá o.....e z Ameriky,aby Harry nevymněkl,nekývl na Ameriku,to by asi danoví poplatníci nerozdýchali..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.