Kámoška odhalila pravou tvář Meghan: Po porodu rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kámoška odhalila pravou tvář Meghan: Po porodu rozvod?

Meghan měla zálusk na dobrou partii.
Meghan měla zálusk na dobrou partii. (Foto ara)

Ženská kamarádství dovedou být velmi proradná. Bývalá přítelkyně Meghan (37) Lizzie Cundy (50) je toho živoucím důkazem. Díky její zpovědi, již podle webu Nový Čas vydala knižně, se teď svět dozvídá o vévodkyni šokující detaily, které se jí budou číst jen velmi těžko. O to hůře pak nejspíš jejímu muži, Harrymu (34).

„Zeptala se mě, jestli neznám někoho slavného. Prý miluje Angličany,“ napsala ve své knize moderátorka. Podle jejích slov ale Meghan nechtěla bezprostředně po rozvodu s prvním mužem Trevorem Engelsonem (42) obíhat večírky. „Nechtěla se přetvařovat a snažila se zapadnout mezi anglickou smetánku,“ práskla na ni její důvěrnice z minulosti.

Podle portálu Sun chtěla Lizzie nyní už manželce Harryho dopřát původně nějaké eso z fotbalového klubu Chesea. „Poslala jsem jí fotky Ashleyho Colea. Říkala, že je zlatý, jen jsem ji varovala před jeho povahou.“

Jenže pak najednou jejich přátelství skončilo. Stačilo k tomu, aby se provalilo, že Meghan randí s princem, a s jejich kamarádstvím byl amen. „Napsala jsem jí esemesku, že jí gratuluji k úlovku. Odepsala, že se určitě sejdeme a poví mi detaily,“ posteskla si ex kamarádka s tím, že se spolu už bohužel nepotkaly. „Myslím, že jí někdo v paláci zakázal kontaktovat se s lidmi z médií,“ dodala zklamaně Lizzie. „Bylo to, jako bych přestala existovat.“ Přitom toho spolu zažily opravdu hodně!



Přečtěte si
tryskomys
22. 5. 2019 • 11:28

Proto tolik spěchala ,aby jí oplodnil a nemohl jí jen tak vykopnout,špínu asvou povahu neskryje,at dělá,co dělá.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.