Myslí už na nejhorší? Královna vyřkla své poslední přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Myslí už na nejhorší? Královna vyřkla své poslední přání

Alžběta II.
Alžběta II. (Profimedia.cz)

Je jí devadesát tři let a tak pochopitelně královna Alžběta II. už předvídá, co se stane, až z tohoto světa definitivně odejde. Co by si skutečně přála, odtajnil redaktor Tim Ewart, jak uvádí web Jeden Deň Plus.

„Pravda je taková, že až královna zemře, jeden z největších důvodů popularity královské rodiny bude navždy pryč. Obrovská část fanoušků je vysazená právě na Alžbětu,“ prozradil Tim společnosti Yahoo. Přáním královny pak je, aby obliba britské monarchie u veřejnosti neklesala. Jestli si ale popularitu udrží i poté, co na trůn usedne princ Charles (70) a jeho Camilla (72), není vůbec jasné.

Ani jeden z nich totiž u veřejnosti tak oblíbený není. Camillu lidi vyloženě rádi nemají, protože ji podle uvedeného webu stále vnímají jako sokyni milované Diany (†36).

Mnohem lépe si pak u příznivců královské rodiny stojí princ William (37) a vévodkyně Kate (37), Britové zbožňují i prince Harryho (34), ostře sledovaná je i jeho milovaná a nenáviděná polovička Meghan (37). Díky nové královské krvi, kterou zosobňují právě obě vévodkyně, by si palác ale mohl získat i příznivce v mladších generacích. Zatím se jim to i poměrně dobře daří. Jejich instagramový účet sleduje více než 9 milionů lidí.

„v době princezny Diany bylo okolo královské rodiny neustále rušno, ale lidi tenkrát nepoužívali smartphony. Dnes je ale úplně jiná doba. Kameraman nebo fotograf může být v podstatě každý. Soukromí prakticky neexistuje,“ dodal na závěr Tim.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.