Horší to být nemůže: Meghan se synem prchá do Ameriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Horší to být nemůže: Meghan se synem prchá do Ameriky!

Zdá se, že Meghan už došla definitivně trpělivost.
Zdá se, že Meghan už došla definitivně trpělivost. (Foto: Instagram, Profimedia.cz)

Mezi členy královské rodiny to dlouhodobě vře a situace se prý nezklidnila ani po narození Archieho. Vévodkyně Meghan (37) má údajně už nervy na pochodu a tak zavelela, že se po přestěhování do Frogmore budou balit kufry nanovo. Co plánuje?

Nejprve novopečení královští rodiče zvažovali, že se přesunou do Afriky. To už ale podle důvěrných zdrojů z paláce neplatí. Meghan se totiž rozhodla pro jinou cílovou destinaci. Se svojí rodinou se chce přesunout podle webu Šíp.cz zpátky do Ameriky. Důvodem je pochopitelně to, že má ve státech matku, jež jí  může s péči o Archieho pomoct.

Dalším argumentem vévodkyně ze Sussexu pak je, že chce královské rodině umožnit jen to, po čem údajně tak prahne. Konečně se jí zbavit. „Meghan povídá přátelům, že pokud se jí chce královská rodina tak moc zbavit, podvolí se… tím, že se přestěhuje do Ameriky a vezme s sebou Archieho a Harryho,“ prozradil zdroj blízký královské rodině.

„Ví, že tam se k ní budou chovat jako ke královně. Maminka bude hlídat Archieho a Meghan bude konečně v klidu. Dokud je ve Velké Británii, bude žít ve stínu své švagrové, což nechce,“ tvrdí informátor.

Harry překvapivě prý s jejím rozhodnutím problém vůbec neměl. „Meghan mu řekla, že mají charitativní poslání, na které by se měli soustředit, což kvůli všem těm pravidlům a kritice ze strany rodiny podle vévodkyně nejde,“ vysvětluje dotyčný zdroj. Jenže královna s něčím takovým prý rozhodně souhlasit nebude. Je to v rozporu s královským protokolem. I přesto  Meghan prý ve svém úsilí nepolevuje a podle onoho zasvěceného zdroje se každopádně nehodlá vzdát!



Přečtěte si
nbrpetr
20. 6. 2019 • 09:42

-------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : linky.tk/nahe

tryskomys
20. 6. 2019 • 06:54

Nevím jak na to bude pohlížet královna,nejdřív se ta her.... nechtěla sejít s Trumpem,hrát neuměla,pomalu do 40 let dostávala štěky,jedinou roli ZVLADA dokonale buzerovatHarryho a celou jeho rodi­nu,nep­řizpů­sobi­vá praštěná femka,nevím zda královna jí bude chtít platit na cizím území její rozmařilý živor penězi britských poplatníků,že se cpe zpět do USA,vždyt před časem řvala o vystěhování do Kanady,když bude TRUMP u moci,mor u moci víc se nedá říct.....

rannirosa
19. 6. 2019 • 17:39

To si Anglie oddechne, az se Meghan odstehuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.