Meghan a Harry: Bolestivý podraz na Brity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Meghan a Harry: Bolestivý podraz na Brity!

Meghan Markleová a princ Harry se rozhodli pro soukromé křtiny.
Meghan Markleová a princ Harry se rozhodli pro soukromé křtiny. (Profimedia.cz)

Křtiny prvorozeného syna vévodkyně Meghan (37) a prince Harryho (34) se blíží. Nejmladší potomek britské královské rodiny bude pokřtěn v kapli svatého Jiřího ve Windsoru. Ceremoniál se odehraje v rodinném kruhu, fanoušci si tak na oficiální snímky budou muset počkat.

Vévodkyně Meghan a princ Harry budou v sobotu 6. července žádat od kněze svatý křest pro syna Archieho. Syn bude pokřtěn ve stejné kapli, kde se uskutečnila svatba jeho rodičů v květnu 2018 a v roce 1984 tam byl pokřtěn Harry.

Fanoušci se stejně jako v případě křtin dětí prince Williama a Kate těšili na roztomilé fotografie, bohužel si však budou muset počkat. Meghan údajně chtěla ceremoniál udržet před světem v tajnosti, to se jí však nepovedlo, a tak si prosadila alespoň soukromí. Významná událost se odehraje v kruhu rodinném, bez přítomnosti médií a novinářů.

Chybět však bude královna Alžběta II., které pracovní povinnosti nedovolí se této události účastnit. Svou účast potvrdil princ Charles a jeho manželka Camilla, princ William a jeho manželka Kate.  Přítomná bude také matka Meghan, Doria Raglandová. Koho novopečení rodičové vyberou coby kmotry pro svého chlapečka, je zatím záhadou.

Novomanželé Harry a Meghan:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 22:50

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

zhrioe@...
3. 7. 2019 • 11:48

---------------------------------Naajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.