Je to vážně zlé: William a Harry na nože! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Je to vážně zlé: William a Harry na nože!

Rozpad "fantastické čtyřky" se začal ve chvíli, kdy Harry obvinil Williama s manželkou, že nedostatečně podporují vévodkyni Meghan
Rozpad "fantastické čtyřky" se začal ve chvíli, kdy Harry obvinil Williama s manželkou, že nedostatečně podporují vévodkyni Meghan (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Že to mezi oběma královskými páry pěkně jiskří, ale bohužel se mezi nimi nepřenáší zrovna pozitivní vibrace, není žádným tajemstvím. Ale že je až tak velké zle, asi čekal jen málokdo.

Nejenže se královské dvojice nesnesly pod jednou střechou Kensingtonského paláce. Neumí se vystát bohužel ani v královském skotském letním sídle Balmoral. Podle zdroje časopisu Vanity Fair tak bude princ William (37) a vévodkyně Kate (37) raději se svými dětmi v zahradním domku, místo aby byli pod jednou střechou se zbytkem královské rodiny.

Navrhovali také, aby se i jejich dvořanům upravily aktivity tak, aby se minimalizoval tlak mezi královským párem ze Sussexu a tím z Cambridge. To vše má zmírnit napětí mezi bratry a jejich manželkami, které nabobtnalo poté, co Harry vyčetl svému bratrovi a jeho vyvolené, že Meghan dostatečně nepodporovali ještě před jejich svatbou.

Důvodem pak také je, že královna očekává v Balmoral velké množství návštěv, tedy je i v jejím zájmu, aby prostor pro případné třenice byl přitlumený na minimum.

Zdroj z paláce ale dodává, že i pro Kate a Williama může být pobyt v zahradním domě svým způsobem úlevou. Protože i když je přesun královské rodiny do Skotska považovaný za jistý druh odpočinku, ve skutečnosti si pod střechou královského hradu moc nevydechnou. „ Musí totiž absolvovat společně několik jídel denně, zároveň se několikrát za den převléknout. Královna totiž vyžaduje, aby vše běželo jako na drátkách,“ uvádí k rodinné situaci podle webu Daily Mail informovaný zdroj.  



Přečtěte si
tryskomys
21. 8. 2019 • 11:50

Americká vul.......,se projevuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.