Simona Postlerová: Nevítaní hosté při milování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Simona Postlerová: Nevítaní hosté při milování!

Simona Postlerová
Simona Postlerová (Blesk - Jan Tůma)

Herečka Simona Postlerová (54) zavzpomínala na svou první velkou lásku, kterou prožívala během studií na gymnáziu. Její milostné vzplanutí v té době silně narušila příroda.

Na schůzce s jejím milým došlo k příhodě, na kterou herečka jen tak nezapomene a kterou si vybavila i o několik let později. Vzpomínku si vybavila při natáčení filmu Jedna kočka za druhou, ve kterém ztvárnila milenku herce Václava Vydry. Scéna se točila v přírodě a Vydra, který netušil, jaké má jeho herecká kolegyně na milování v přírodě vzpomínky, přišel s nápadem, jak tuto pasáž »okořenit«.

"Udělal něco, co mě okamžitě vrátilo o několik let nazpět," vzpomínala podle týdeníku Sedmička herečka. Tehdy si prý Postlerová s přítelem vychutnávala krásný den a pomalu se ubírali k nedalekému lesu. Po několika krocích objevili místo ukryté pod mladými břízkami, které bylo jako stvořené k milování. Nedočkavě, ale i s trochou nesmělosti spočinuli na prohřáté zemi a po chvíli něhy přišly na řadu polibky.

Náhle Simona několikrát vyjekla, až její přítel vylekaně nadskočil. Příčina, která nabourala jejich společný čas, byli mravenci. Ti neměli pro milostné hrátky mladého páru sebemenší pochopení, a tak se rozhodli jejich společný čas narušit.

Postlerová na premiéře muzikálu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.