Čvančarová zpátky na místě činu! Překvapivá slova stylisty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čvančarová zpátky na místě činu! Překvapivá slova stylisty

Jitka Čvančarová vypadala skvěle.
Jitka Čvančarová vypadala skvěle. (Foto: Paparazzi, JAN TUMA)

Filmový festival v Karlových Varech je nejen oslavou umění stříbrného plátna, ale také stylu. Vystrojit se na tuto akci není tak snadné, avšak pokud máte šikovného návrháře, celou akci módně ustojíte. Své o tom ví i Jitka Čvančarová (41), jejíž outfit zhodnotil známý stylista.

Talentovaný stylista Sam Dolcesi na letošním Filmovém festivalu »posvítil« na Jitku Čvančarovou. Herečka předloni ve Varech zvolila šaty s odvážným výstřihem od Natali Ruden (49), letos zvolila méně odvážný styl.

Herečka oblékla šaty návrhářky Zdeňky Imreczeové, které doplnila luxusními šperky Halada. „Jitka Čvančarová tento rok neponechala náhodě, a i když na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech nešťastně splývala s červeným kobercem v šatech od návrhářky Zdeňky Imreczeové, nedá se říct, že jí to neslušelo,“ řekl stylista podle eXtra.cz.

„Na outfitech herečky je totiž vidět, že jí někdo zkušený letos pomáhá, protože Jitka má dotažené outfity i na doprovodné odpolední akce. Tam vyrazila v šatech opět od Zdeňky Imreczeové, psaníčko ladilo s outfitem a subtilnější tělová obuv nenarušovala celkový vzhled luxusních šperků značky Halada,“ řekl Sam Dolce.

Na video s Jitkou Čvančarovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 23:09

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

jity
2. 7. 2019 • 19:43

Nebude se zase klanět jako na Václaváku? Měl by ji někdo při tom klanění kopnou do patřičného místa. Také se na Letné klaněla pánovi za Sudety?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.