Čvančarová strašně zkusila: Na vině úmorná vedra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová strašně zkusila: Na vině úmorná vedra!

Herečka si sáhla na dno
Herečka si sáhla na dno (Foto FTV Prima)

Jitka Čvančarová (41) v novém filmu Nabarvené ptáče nebude za žádnou vyvoněnou sexbombu. Během natáčení s režisérem Václavem Marhoulem (59) se pořádně ušpinila.

Zacuchané vlasy, na sobě šaty ala pytel od brambor a celé tělo pokryté špínou. Při filmování adaptace světového bestselleru Jerzyho Kosińského zkusila Čvančarová snad ze všech nejvíc. „Některé ty obrazy byly obrovsky těžké, zvláště pak pro ní. Zcela upřímně – smekám před ní. Při záběrech, které se točily v úmorných vedrech, strašně zkusila,“ naznačil Marhoul, že si na place prošla peklem. Její obrazy z části snímku nazvané Lech a Ludmila se natáčely v bývalé vojenské oblasti Ralsko.

Sáhla si na dno
„Odmítla svůj kaskadérský dubl s tím, že předepsané scény zahraje vždycky sama. Nikdy si ani slovem nepostěžovala, všechno vydržela. Byla opravdu skvělá,“ pochvaloval si Václav v rozhovoru pro web Aplausin. Coby samotářka Ludmila naštěstí dřela polonahá v pytlovině ještě před otěhotněním a porodem vymodleného syna Theodora, kterého přivedla na svět před jedenácti měsíci. Když ho totiž nosila pod srdcem trápily jí velké těhotenské problémy.

Sedm etap filmu
Ale jednoduché to neměli ani ostatní. Sám Marhoul o svém filmovém dítěti, který točil na sedm etap, prohásil, že je: »dlouhý, těžký, kontroverzní, černobílý, velmi drahý a moc se v něm nemluví«. Na place to sem tam dost vřelo i mezi ním a kameramanem Vladimírem Smutným (76), držitelem sedmi Českých lvů. „Nikdy jsme se s Vláďou nedohadovali tolik jako na tomto projektu. Nikdy. Ale také jsme se jeden druhému nikdy tolik neomlouvali. Kamera v Ptáčeti je ale kamera jeho života, bez přehánění,“ svěřil se Václav Marhoul s tím, že film dokončil bez zásadních kompromisů. Zůstal černobílý, dlouhý, němý a svůj.

Hvězda vedle hvězdy
A opřít se nemohli ani o zkušenosti hlavního hrdiny, toho totiž ztvárnil dětský herec Petr Kotlár z Českého Krumlova, který se postavil před kameru ve svých devíti letech úplně poprvé. A rovnou se na place potkal s takovými herci, jako je Harvey Keitel (80) z Hanebných panchartů nebo legendárního Pulp Fiction. Mezinárodní obsazení potom doplnili například Udo Kier (74) známý z Blada, Julian Sands (61) z Muži, kteří nenávidí ženy nebo Barry Pepper (49) ze Zachraňte vojína Ryana. Premiéra je naplánovaná na 12. 9. 2019.



Přečtěte si
zadnice
17. 6. 2019 • 14:36

Jitka Čvančarová se může jít klanět nedostudovanému zrzkovi Minářovi 23.6. na Letnou jako se klaněla na Václaváku!

jujpetr
17. 6. 2019 • 10:33

--------------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

vigela
17. 6. 2019 • 09:54

Zatímco ostatní se flákají a ve vedrech netrpí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.