Donutil, Hanzlík, Čvančarová a spol: Nervy, výročí a zásek ve Varech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Donutil, Hanzlík, Čvančarová a spol: Nervy, výročí a zásek ve Varech!

První den Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech
První den Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech (Zbyněk Pecák)

Jako dva magnety to k sobě od pátečního zahájení filmového festivalu táhlo Jaromíra Hanzlíka (71) a Miroslava Donutila (68). Naráželi na sebe na každém kroku.

„Máme tu být do pondělka, ale já to asi tak dlouho nevydržím. Tenhle lidský rej není nic pro mě,“ přiznal Aha! Hanzlík, který do Karlových Varů přijel s partnerkou Lenkou. A od příjezdu se nenudil. Navíc když měl v patách neustále Miroslava Donutila s manželkou Zuzanou. Potkali se hned po příjezdu a tak tomu bylo i celý pátek. Na festivalu jsou herci navíc i stejnou dobu. „Zdržíme se zde tři dny a určitě zvládnu několik filmů,“ prozradil nám herec.

Čvančarová se zasekla

Jako poslední se po červeném koberci v pátek prošla Jitka Čvančarová (41) s manželem Petrem Čadkem (40). „Zasekli jsme se na baru chviličku,“ práskla herečka, která sotva stihla začátek slavnostního zahájení festivalu v hotelu Thermal. Nic si z toho ale nedělala, stejně jako její partner.

Bartoška má nervy

Před každým slavnostním zahájením mezinárodního filmového festivalu má jeho prezident Jiří Bartoška (72) velké nervy. A vysvětlil také proč. „Pokaždé, když mám být někde jen za Bartošku, tak mám strašnou trému,“ přiznal herec, který je ale tak velký profesionál, že to na něm nebylo poznat.

Dejdar slaví výročí svatby

Jako velký mejdan pojal návštěvu filmového festivalu Martin Dejdar (54). Ve Varech totiž neplánuje jen chodit na filmy, ale udělá si i soukromou párty. „Oslavíme tady totiž naši stříbrnou svatbu,“ prozradil herec, který na festival vyrazil s manželkou Danielou úplně poprvé.

 Čvančarová přispěchala poslední, zdržela se na baru! Po porodu si poprvé uživá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.