Soumrak nad vztahem Jaromíra Hanzlíka? Termín rozchodu se už blíží ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soumrak nad vztahem Jaromíra Hanzlíka? Termín rozchodu se už blíží ...

Jaromír Hanzlík se současnou partnerkou Lenkou Kozlovou.
Jaromír Hanzlík se současnou partnerkou Lenkou Kozlovou. (Blesk:Martin Hykl David Kundrát)

I když Jaromír Hanzlík (70) napsal scénář k filmu, ve kterém se dlouholeté manželství rozhodí, aby se následně restartovalo, on sám prý na okysličování dlouhodobých vztahů nevěří. U něho mají  podle slov herce jasně daný úsek. Jenže ten už se povážlivě krátí i u jeho poslední lásky Lenky Kozlové (56).

Charismatický herec, který má za sebou jedno manželství a spoustu dalších vzplanutí trvalejšího i chvilkového rázu s herečkami i méně známými ženami, se netají tím, že u něj platí dvanáct let a dost. To přiznal i v rozhovoru pro magazín Dnes.  Na konstatování, že někteří lidé jsou neustále schopní hledat si ve vztahu něco nového a dosud ještě nevyčpělého, třebaže spolu žijí už čtyřicet let, odpověděl: „Takové obdivuju, ale já bych to nezvládl. Mám svoje dvanáctileté cykly,“ přiznal pro iDnes Hanzlík.

Problém ale je, že i jeho vztah s Lenkou Kozlovou pomalu spěje do této fáze. Naznačuje tím snad herec, že plánuje další změnu? V minulosti toto pravidlo porušil prý zatím jen jednou. „V životě jsem měl téměř pravidelně dvanáctiletky. Dvanáct let jsem chodil do školy, dvanáct let jsem byl ženatý, pak jsem žil dvanáct let s Janou Brejchovou. S Danou ve Švýcarsku jsem to protáhl o tři roky na patnáct let a teď už deset let žiju s Lenkou a doufám, že je to už ve finále," odkryl svojí osobní statistiku před rokem pro časopis Téma. Zřejmě se tedy od nepsaného pravidla přece jenom nakonec odchýlí…

 Jaromír Hanzlík napsal scénář k filmu Léto s gentlemanem, jenž měl premiéru přesně na sv. Valentýna: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
l.amatrish...@...
20. 2. 2019 • 23:01

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

qwerta
17. 2. 2019 • 22:33

babapsi

mbmb
17. 2. 2019 • 05:37

On a prokourena Kolarova byli zastupci neboli tvare normalizacniho filmu-narvani vsude !!Opravdu Tupy oblicej maleho skreta co prsel jako divak do stavovskeho divadla - nervak s trhanymi poohyby odesel pred zacatkem.Brejchova si hrala na damu kterou nikdy nebyla !Teprve nyni je videt co kdysi mladi zachranovalo - reziser Adamec vypada jak buranuv bratranec -Mynar Vratik to ma byt hradni kancler?! Skret co vypada jedovate i kdyz se falesne smeje - No jsou vsichni jak Okres na severu ,muzi na radnici -zkratka hnus ..Kdyby jste byl Einstein tak maji vse v paratech at v umeni ci podnikani a dusi kreativni lidi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.