Hvězdy Tváře Čvanarová a Jackuliak: Utajený milenecký vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Hvězdy Tváře Čvanarová a Jackuliak: Utajený milenecký vztah!

Jitka Čvančarová, Ján Jackuliak
Jitka Čvančarová, Ján Jackuliak (Foto: Paparazzi, JAN TUMA, TV Nova)

Udělal nejapný žertík a myslel, že je tím rozesměje. Moderátor Ondřej Sokol (47) připomínkou mileneckého poměru Jitku Čvančarovou (41) a Jána Jackuliaka (41) ale dostal spíš do trapné situace. Pořád je to pro ně  citlivé.

Oba mají už svoje životy. Jitka před rokem přivedla na svět syna Theodora, a když s tanečníkem Petrem Čadkem (40) čekala první dceru Elenu Emilii (7), tak si ho i vzala. Ján se čtyři roky po ní oženil s přítelkyní Barborou (35), s níž má ročního syna Tea. Jenže až se dnes večer bývalí milenci střetnou na obrazovce v Tváři, bude mezi nimi napětí. A všimne si toho i moderátor Sokol, který si z nich hned začne střílet. „Teď, jak děláš ty zvuky, tak jsem si vzpomněl, že vy jste prý spolu chodili...“ ptá se Ondřej slovenského herce a ten chvíli neví, co mu má na to říct. „Jako takhle... Měli jsme se hodně rádi,“ odpoví po zaváhání.


Citlivá záležitost

„Jo, to je takové to – chodil jsem s Jitkou čtyři roky, kdežto ona se mnou dva,“ rýpne si do něho Sokol. A z Jackuliaka vypadne: „Ne, rok!“ Podle zjištění Aha! to mezi nimi bylo ale pořádně vážné a během vztahu plánovali i společnou budoucnost. „Byla to idylka, bydleli spolu a všichni měli za to, že se určitě vezmou,“ prozradil Jackuliakův známý s tím, že po studiích na JAMU všechno utnuly rozdílné herecké ambice. Jitka odjela hrát do Prahy a Ján tam podle něho nechtěl kvůli svému angažmá v Městském divadle v Brně. „S Jitkou jsme spolu žili, víc bych to nechtěl rozmazávat. Je to citlivá a osobní záležitost," nekomentuje společná léta s Čvančarovou rád.

Vzpomínky si nezakazuje

Na nejapné Sokolovy vtípky o jejich vztahu reagoval sice se smíchem, ale na pódiu se pořád ošíval a byl hodně nervózní. Herečka, která usedne v porotě, ho navíc oslovuje něžně »Jacinko«. „Má mě ještě ráda,“ reaguje na slova její chvály, jak se mu písnička od Bruna Marse (33) povedla. „Ráda na ten vztah vzpomínám. A lhala bych, kdybych tvrdila, že svému bývalému nedržím palce. I když mám už jiný život,“ uzavřela herečka. Show Tvoje tvář má známý hlas uvidíte už dnes večer na TV Nova.

Za zdmi psychiatrie
Podle jednoho z hercových spolužáků Jána jejich rozchod úplně zničil. „Věřil, že spolu zůstanou a založí spolu jednou rodinu,“ uvedl pro web Naše hvězdy. Prý byl z Jitčina rozhodnutí dát přednost kariéře hodně zklamaný. To se podle některých údajně mohlo podepsat i na jeho psychickém stavu. Před několika lety Jacku liak pak okusil život za zdmi v bratislavské psychiatrické nemocnici, kde byl léčen několik týdnů. „S Jacim jsem v kontaktu. Moc na něj myslím a držím mu palce,“ vyjádřila se tehdy Čvančarová.

Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
14. 9. 2019 • 06:55

Ani v titulku neumíte bez chyby napsat základ všeho,ostuda !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.