Čvančarová poprvé veřejně promluvila: TRAGICKÝ OSUD RODIČŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čvančarová poprvé veřejně promluvila: TRAGICKÝ OSUD RODIČŮ!

Jitka Čvančarová prolomila své tajemství.
Jitka Čvančarová prolomila své tajemství. (Foto Aha! - D. Černovský, D. Kolářová, M. Pátek, D. Kundrát)

Málokoho k sobě pustí, až teď tak postupně vyplouvá na povrch, s čím vším se musela Jitka Čvančarová (41) vypořádat. Hvězda filmu Nabarvené ptáče ztratila za dost dramatických okolností oba rodiče. 

Sama o sobě říká, že může občas působit arogantně, ale je to jen maska, která ji chrání před ostatními. Zatímco před dvěma lety měli všichni oči jen pro její obrovský výstřih na karlovarském filmovém festivalu, herečka se starala o těžce nemocnou maminku Jitku, která měla 16 let těžkou chorobu krve. Jenže poslední rok se to přehouplo v akutní leukemii a Jitka se o ni chtěla postarat sama. „Během dvou let jsme doprovázeli Petrova tatínka a pak mou maminku,“ prozradila herečka a manželak tanečníka Petra Čadka (40).

Velké bolesti

„Považovali jsme za samozřejmost, že ji dochováme doma. Nebylo to snadné,“ svěřila Čvančarová a magazínu Marianne popsala i detaily maminčina odcházení. „Ke konci vážila sice pouhých pár desítek kilo, ale každý, kdo má zkušenost s ležícím člověkem, ví, jak těžké je manipulovat s bezvládným tělem. Trpěla velkými bolestmi, dusila se,“ vylíčila, co všechno předcházelo osudnému 15. červenci, kdy její maminka zemřela.
„Chtěla jsem jí co nejvíce pomoct od bolesti a stresu, aby odešla doma, smířená a milovaná. Musela jsem se zdravotnicky dovzdělat, naučit se injekčně podávat léky, zavádět kanyly, pracovat s kyslíkem,“ prozradila herečka, která maminku držela za ruku, když umírala.

Jsem sirotek...

Vyplakat se na rameno přitom nemohla ani svému otci, který zemřel už před lety. „Táta byl jediný, o kterého jsem se nikdy nebála, a přesto odešel brzy, tragickou smrtí. Zabil ho elektrický proud. Jsem sirotek, rodiče už nemám, maminka zemřela před dvěma lety, taky brzy,“ pověděla podle serveru stars24 v rozhovoru pro magazín WHAT.
Jedinou oporou jí tak je a byl manžel. „Nikdy mu nezapomenu, co všechno dokázal udělat pro mou maminku. Máme mezi sebou velmi silné pouto a s našimi dětmi tvoříme dohromady něco, čeho si nesmírně ceníme a chráníme si to,“ uzavřela maminka dcerky Eleny Emilie (7) a syna Theodora (1). Ten se narodil přesně rok po smrti Jitčiny mámy.

 Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 9. 2019 • 01:34

Líčit veřejnosti utrpení a umírání vlastní mámy mi přijde hodně blbý! Chce za to uznání, že je dobrá ?
Čvančarová je blbá jako tágo , zejména ve výstřihu k pupíku na Letenský pláni a Vávlaváku, kde s Geislerovou jako mluvčí národa předělávají dějiny .

mejlika
17. 9. 2019 • 11:35

vildo, ty se raději věnuj doučování pravopisu a pak teprve piš příspěvky

mekanik
17. 9. 2019 • 09:57

vildo u kasyyyyyy ty čuuuuu--r--ááááááá----k-kuuuuuuuuu dementní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.