Čvančarová o manželství s Čadkem: Hádky řeší podivným rituálem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čvančarová o manželství s Čadkem: Hádky řeší podivným rituálem

Jitka Čvančarová s manželem Petrem Čadkem
Jitka Čvančarová s manželem Petrem Čadkem (Jan Tůma)

Herečka Jitka Čvančarová (41) za svým mužem Petrem Čadkem (40) absolutně stojí. Přesto ale pro Magazín Dnes přiznala, že je jejich soužití temperamentem nabité. Ne na všem se shodnou a jejich konfrontace bývají prý opravdu divoké.

„U nás to žije a rozhodně se nenudíme. Možná působíme na ostatní jako italská domácnost, ale my potřebujeme opravdu hodně věcí prodebatovat. Poslechnout si jiný názor. Podívat se na věc ze strany toho druhého, kdy to najednou vypadá trochu jinak. A někdy se vůbec nechcete podívat, někdy je ta pohodlnost příjemná,“ vysvětluje důvod jejich sporů herečka.

Argumentaci ale považuje za skvělou věc. „Mnohé se dozvíte, nutí vás to nahlas formulovat myšlenky, podívat se na věc z jiných úhlů. Když je třeba, děláme doma u stolu rodinné porady,“ prozradila jejich originální způsob vyříkávání si problémů Jitka Čvančarová, která se netají tím, že se s mužem ctí i vzájemně milují.

Petr Čadek si velkou rodinu s Jitkou vždycky přál: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
rydlo
23. 6. 2019 • 16:33

Většině chlapů se líbí, když mají u ženy za co vzít, ale když Čvančarová vyvalí svá vemena, která má až do pasu, to musí být odpudivý pohled!

-bello-
23. 6. 2019 • 14:23

jestli Čvančarová s Čadkem řeší u nich v Mělníku věci asi tak chytře, jako u nás na Václaváku, pak se divím, že Čadek ještě neutekl.Ale možná je taky spíš hloupej.
Argument, že Benešová nemůže být ve funkci jen proto, že ji jmenoval Zeman je děsivej a pro mě nepřijatelnej.
To stádo ovcí by si místo Zemana dosadilo Bartošku a místo Babiše Drahoše, kterého ( protože ho znají ) z Akademie nikdo nevolil a na ministryni financí nejspíš Geislerovou s jejíími 9 třídy základky. Jo, dejte blbci heslo a bude stávkovat do alelujá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.