Holubová bojuje za životní prostředí: Na záchodě nesplachujeme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Holubová bojuje za životní prostředí: Na záchodě nesplachujeme!

Eva Holubová
Eva Holubová (David Kundrát)

Nejen jako herečka, ale také coby bojovnice za životní prostředí dorazila do Varů Eva Holubová (60). Svou hlášku z filmových Knoflíkářů „Neřeš, nepřepínej!“ by z fleku mohla inovovat na: „Neplastuj a nesplachuj!“

„Až jednou naše prostředí definitivně zničíme, zničíme i náš život,“ prohlásila herečka na křtu knihy Thomase Blanca Ve jménu zítřka, která je katastrofickou vizí toho, co se může s lidstvem stát, když se mu vzepře příroda. Sama se prý snaží jít příkladem řadou návyků, které mají životní prostředí šetřit. „Když se vykoupu, můj muž tu vodu nakýbluje. Takže potom výkaly nesplachujeme pitnou vodou,“ prozradila Holubová.


A to není všechno... „Co mě hrozně baví, a rozjely to holky na Instagramu, je akce »Neplastuj«. Vracíme se k síťovkám a plátěným taškám našich matek, nosíme si do obchodu vlastní nádoby, aby nám to nedávali do těch jejich plastů, a podobně. Snažím se nekupovat si hadry, protože i výroba těch blbejch triček tu planetu něco stojí,“ rozohnila se herečka.


Eva Holubová o ekologii:



Přečtěte si
uynbaioe@...
3. 7. 2019 • 00:48

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

rydlo
2. 7. 2019 • 13:27

Už jí vidím, jak po sobě sbírá ho.na do pytlíku a nosí to na kompost!

amej
2. 7. 2019 • 11:28

Byla humusačka odjakživa. Stačily mi kdysi ty její fotky vyfocené v posteli. Za postelí oloupaná omítka - ani v kravíně to kravky tak nemají. To musí být zážitek u ní doma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.