Herečka Eva Holubová ztrácí síly: Půl roku hraje v bolestech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Eva Holubová ztrácí síly: Půl roku hraje v bolestech!

Každé představení je pro ni utrpením.
Každé představení je pro ni utrpením. (Foto: Pavel Machan)

Za necelý měsíc Eva Holubová oslaví 60. narozeniny, místo plánování oslav ji ale trápí zdraví. Jedna chřipka stíhá druhou a k tomu ji už půl roku bolí pravá ruka. Každé představení je pro ni utrpením, ale nedávné vyšetření snad odhalí příčinu. 

Místo aby si dala pár dnů oddych, vyléčila chřipku a nabrala síly, tak jde z role do role. Téměř denně hraje v divadle, ať už ve Studiu DVA, Gongu nebo Kalichu. „Tak vám řeknu, že už mne to taky přestává bavit, to nekonečný hrabání se z chřipky! A teď se k tomu přidala ještě ruka. Tedy pobolívá už půl roku, zřejmě namožená pravice, možná zánět, dala jsem si ji vyšetřit, ale ještě nevím výsledky,“ posteskla si Holubová na sociální síti.

„Včera jsem o ní věděla celý představení. A hrála jsem Hvězdu. A zítra zase, ale dost fňukání! Vím, že na tom jsou jiní mnohem hůř, jenom si prostě občas musíme trošku postesknout,“ dodala herečka.


Představení Hvězda je její one women show neboli divadlo jedné herečky, takže ji nelze nikým jiným nahradit. Komedie s humorem odkrývá zákulisí českého showbyznysu a s nadhledem líčí osobní problémy neznámé umělkyně, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu.


Prodělala boreliózu
Eva Holubová se navíc tři roky léčila s lymskou boreliózou. „Byla jsem unavená, ale myslela jsem si, že je to stáří, nebo přechod. Jenomže pan doktor se mi vysmál, když jsem za ním přišla s tím, že mám osteoporózu, a doporučil mi nechat si udělat podrobnější krevní vyšetření,“ popsala herečka, jak přišli na její nemoc.

Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sara Kaba
19. 12. 2023 • 21:03

Tak ať se odstěhuje na Sicílii. To má z toho očkování...

Sara Kaba
19. 12. 2023 • 16:22

Tak ať se odstěhuje na Sicílii. To má z toho očkování...

vigela
14. 2. 2019 • 20:44

Tak ať nehraje.

aveneta
14. 2. 2019 • 10:41

herečka Holubová je hodně sporný typ ve vnímání....bývalá alkoholička a chybí jen ženský esprit starší dámy..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.