Herečka Eva Holubová (60): LUXUS, O KTERÉM NEMLUVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Eva Holubová (60): LUXUS, O KTERÉM NEMLUVÍ!

Eva Holubová s kabelkou Chanel za 130 tisíc korun
Eva Holubová s kabelkou Chanel za 130 tisíc korun (Alexandr Malachovský, Instagram.com)

Kdo by to do ní řekl! Eva Holubová (60) většinou hraje prostořeké ženy z lidu. V soukormém životě se ale ráda obklopuje luxusními věcmi. Nosí kabelky značky Chanel a jiné módní domy jí taktéž nejsou cizí. V létě jezdí do svého domku na Sicílii, kde je jí vždycky hej. Herečka si to může dovolit.

Natočila přes 70 filmů a objevila se ve 24 seriálech. Holubová je zárukou úspěšného filmu, který nejen pobaví, ale i slušně vydělá. Například film Pupendo se stal sedmým nejvýdělečnějším českým filmem. Tržby hořké komedie byly 87 242 241 Kč. O pár miliónu lépe je i snímek Líbáš jako bůh s tržbou 89 850 536 Kč. I z této role si zajisté herečka odnesla slušnou sumičku.


Nemovitost v teple
Jedna z největších hvězd českého filmu razí heslo: Žijeme jen jednou! A tak si peníze rozhodně neškudlí na později. Před několika lety se zamilovala do Sicílie a řekla si, že zde bude trávit veškeré své volné chvíle do konce života. Dlouho tudíž neváhala a pořídila si tam malebný domeček vystihující zdejší kulturu. Sicilské vilky se pohybují od čtyř do 28 milionů korun. Za teplem často vyráží s dcerou Karolínou (24), která jí odhalila i svět módy.


Ikonické kousky
S narůstajícím věkem je herečka čím dál stylovější a vlastní módní kousky za desetitisíce. K šedesátým narozeninám se třeba obdarovala malou tmavě zelenou kabelkou značky Chanel v hodnotě 75 tisíc. Od stejné značky se na oslavě osmdesátin Karla Gotta pochlubila i větší verzí za 130 tisíc. To však není vše. Herečka se nebojí ani experimentovat a inspiraci hledala na pražském týdnu módy, kam přišla v originálním baretu s přezkou značky Dior za 25 tisíc korun. „Je to můj první fashion week. Nikdy jsem na něm nebyla tady, ani ve světě,“ svěřila se herečka, která patřila k rozhodně nejstylovějším ženám na přehlídce. Mohla za to barevná bunda navrháře Jana Černého, v níž rozhodně zazářila.

Hnízdečko v Praze
Ani v Praze její bydlení nevypadá zle. Holubová je majitelkou jednoho z bytů v panelovém domě na Praze 4. V této lokalitě se větší byty pohybují průměrně od pěti milionů korun výš.

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sara Kaba
19. 12. 2023 • 16:19

I kdyby měla róbu za milion a kabelku za půl mega, tak je naprosto bez vkusu. Kromě toho, že je je to chudinka, která leze do (_!_) všem politikům a prezidentům. Pamatuju si ji, když se vylila jako jako váza. Mozkové buňky jí bohužel chybí. Od jisté doby ji nesnáším.

Michaela Doležalová
14. 11. 2022 • 20:42

Nepíšu komentáře..ale na tohoto tvora se nedá dívat...je drzost takto vypaat a takto se chovat..FUJ

-bello-
9. 9. 2019 • 12:49

Ježíšmarjá, AHA nezná ceny domků na Sicílii? Tam je to levný, protože často opuštěný.A je tam usazených migrantů hafo.
Vím to, měli jsme tam pronajatý dopmek, na pořád to nešlo, nebylo to ono.A kabelka je hnusná a je mi fuk, že značková. Praha 4 luxusní až tak není
Místo kabelky by měla jít k kadeřníkovi a na plastiku.

domino22
6. 9. 2019 • 18:25

hnusná baba, vychlastaná, ale asi ví, jak na to.... proč by ji jinak obsazovali...?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.