Holubová přestřelila: Studená sprcha pro mámu Klusovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Holubová přestřelila: Studená sprcha pro mámu Klusovou

Pro Klusovou neměla pochopení ani herečka Eva Holubová.
Pro Klusovou neměla pochopení ani herečka Eva Holubová. (Foto: M. Hykl, Instagram)

Tamara Klusová (31) vyrazila se svými dětmi na Matějskou pouť. Svůj den herečka sdílela na sociální síti, kde se pyšně pochlubila, že syn Alfréd vystřelil papírovou růži. Pro její nadšení však nemají pochopení nejen fanoušci, ale také herečka Eva Holubová (59).

Měl to být krásný rodinný den na pražské pouti, kam Tomáš Klus (32) s manželkou vzal i své tři děti. Josefína (5), Alfréd (2) a Jenovéfa (1) si matějskou užívaly plnými doušky. Kromě atrakcí a plyšáků, vzala Tamara děti také na střelnici, kde se Alfrédovi podařilo strefit žlutou papírovou růži.

„On to opravdu dokázal. Dojalo nás to k slzám,“ svěřila se Klusována na sociální síti. Netrvalo dlouho a začaly se objevovat první komentáře. Někteří obdivovali šikovnost dvouletého chlapce, jiní nemají pochopení pro zpěvačky komentář. "Teda být hrdá na to, že dvouletý dítě umí střílet, i když je to jen na růži, tak na to by normální rodič asi hrdý nebyl," pustila se do ní jedna z diskutujících.

Studenou sprchu však zpěvačka nedostala pouze od svých fanoušků, ale také od populární české herečky Holubové. Klusová totiž u jedné ze svých fotek vyjádřila obdiv k místním kolotočářům. "Josefinka se pomamila. Aneb přijela k nám pouť a my s ní chceme odjet! Teda já už ne, protože mi po celém odpoledni asi praskne hlava. Rodiče jsou hrdinové a kolotočáři taky," napsala Klusová.

Zpěvákova manželka zřejmě chtěla poukázat na to, že vydržet celé dny v randálu, kdy od každé atrakce zní na plné koule jiná píseň, není nic příjemného. Bohužel se jí tato myšlenka vymstila.

"Proč jsou kolotočáři hrdinové? To už dávno přece nejsou ti “světští” z Romance pro křídlovku. A i poutě bez putovaní ztratily smysl. Ale taky jsem nechtěla, aby moje děti byly frustrované, že je něco, kam ony nesmí. Byly jsme tam jednou, jenom já a dvojčata, musela jsem na atrakce, protože by tam děti samotné nepustili, hrůza, kravál, poetiky zbavené taháni peněz z kapes rodičů," napsala Holubová.

 

Maminka roku: Sázím na osobní setkání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
10. 3. 2019 • 20:29

Obě dojnice z jednoho stáda.

jity
10. 3. 2019 • 10:20

Zubajda a ještě hloupá.

milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:31

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.