Tomáš a Tamara Klusovi slaví: Bohatší o 10 mega! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš a Tamara Klusovi slaví: Bohatší o 10 mega!

Tomáš a Tamara Klusovi
Tomáš a Tamara Klusovi (profimedia.cz)

Letošní Vánoce budou pro muzikanta Tomáše Kluse (32) a jeho manželku Tamaru (30) o něco příjemnější. Manželům se totiž podařilo prodat byt v pražských Nuslích, ve kterém dva roky nikdo nebydlel. Zpěvák za prodej požadoval deset milionů korun.

Zpěvákovo prohlášení, že nebude vystupovat na akcích, na nichž se podílí firmy Andreje Babiše, jistě udělalo celé jeho rodině čáru přes rozpočet. A tak se rozhodli, že prodají svůj byt v lukrativní části Prahy. V bytě bydleli ještě do narození druhého dítěte Alfréda, ale pak se přestěhovali za Prahu do Mníšku pod Brdy do chaty, kterou měli v plánu přestavět na rodinný domek.

Ačkoliv byt prodal výrazně dráž, než za kolik jej kupoval, nijak zvlášť na prodeji nevydělal. Podle informací týdeníku Sedmička měl Klus totiž nemovitost na hypotéku, již musel hned splatit, a tak mu nakonec zbylo méně, než si mnozí mysleli a zbytek peněz manželé nejspíš investují do rodinného domu.

„Je to určitá zátěž. Chceme pro sebe vybudovat domov. Dost se to urychlí tím, že převedeme finanční prostředky na tu věc, kterou chceme budovat a neživit minulost, která už je stejně za náma,“ řekl zpěvák týdeníku Sedmička.

Představu o novém bydlení Klus již má a prodejem bytu se mnohé vyřešilo, přeci jen, proč platit byt, ve kterém dva roky nikdo nebydlel. „Budeme mít jeden velkej pokoj, kde budeme všichni spolu, pak budeme mít ložnici a tři pokoje. My nejsme nějací megalomani. Když jsem se ploužili karavanem po Evropě, zjistili jsme, že člověk toho potřebuje opravdu strašně málo,“ svěřil se zpěvák týdeníku.

Co přeje Tomáš Klus Čechům a Slovákům k 100. výročí Československa?

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.