Co se děje s Klusovou? Radikální změna vzhledu a divné řeči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co se děje s Klusovou? Radikální změna vzhledu a divné řeči!

Radikální proměna Tamary Klusové!
Radikální proměna Tamary Klusové! (archiv Blesku)

Manželka Tomáše Kluse (33) Tamara (31) se rozhodla zásadně změnit image, aby se, jak se svěřila na sociální síti, zase vrátila sama k sobě. Z blondýnky je tak brunetka s ofinou. Pro web expres.cz přihodila ještě pár pikantních vzpomínek.

Svou výraznou proměnu okomentovala Tamara Klusová následovně: „Možná je to jenom moje sugesce, ale tak nějak mám pocit, že tím, že jsem se stala tenkrát blond, dali jste mi šanci vnímat mě od znova. Bez nálepek, domněnek, starých bulvárních titulků. Děkuju vám za to. Ale je na čase vrátit se i skrze vnější slupku zpátky k sobě," vysvětlila své rozhodnutí.

Na svou myšlenku navázala ještě další větou: „Ne jen proto, že moje vlasy už hodily ručník do ringu, ale i z toho důvodu, že tohle jsem já. Ahoj pravá Tamaro. Mám Tě ráda," dopsala ke svému snímku na Instagramu.

Se „starou“ blonďatou Tamarou se pojí ještě jedna její zábavná historka. Konkrétně jak reagovala, když zjistila, že čeká třetí dceru Jenovéfu. Jak uvádí expres.cz, prý jí bylo trapné, že otěhotněla tak krátce po narození druhého potomka Alfréda. Proto se styděla koupit si s pětiměsíčním miminkem v šátku těhotenský test a z toho důvodu celou akci v lékárně doprovodila dramatickou scénkou. „Přišlo mi divný kupovat si ho s malým Alfrédem, kterého jsem měla v šátku, tak jsem v lékárně vytáhla telefon a dělala jsem, že mluvím s kamarádkou, které jsem test pořizovala. Byla to velká show,“ zavzpomínala pobaveně podle uvedeného webu v pořadu Noční směna s Adélou na peripetie ještě světlovlasé Tamary. Třeba ji tak tmavovlasá Tamara podobně vyhrocených scén na nějakou chvíli zbaví. 



Přečtěte si
rydlo
23. 6. 2019 • 11:12

To, že Klusová mění image, nic nezmění na tom, že je to vyceněná ošklivka a že je mírně přiblblá! Udělala by nejlíp, kdyby ty své bláboly přestala cpát do bulváru, je pouze směšná!

hejhej
22. 6. 2019 • 15:45

Za to, že Klusová není pěkná nemůže, ale za hloupé řeči a nevkus může.
Nesympatická !!!!

vemenozmojistary
22. 6. 2019 • 15:19

Klusová je odporná, vydásněná, krpatá blbka 👎 😂😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.