Tamara Klusová: Čtvrté dítě na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tamara Klusová: Čtvrté dítě na cestě?

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram)

Zpěvák Tomáš Klus (33) žije už sedmým rokem s Tamarou Klusovou (31), kterou si vzal poté, co porodila jejich první dceru Josefínu. Tamara spatřuje ve svých dětech totální smysl života a její Instagram je plný rodinných fotek. K Josefíně časem přibyl syn Alfréd a dcera Jenovéfa. Je tento počet dětí konečný, nebo plánují rodinu ještě rozšířit?

„Momentálně jsem ve fázi, kdy čtvrté dítě nechci, mám pocit, že jsme opravdu kompletní. Pak jsou ale momenty, kdy si pochovám novorozeně, vidím ten zázrak a úplně mě to omámí. Koukám na Tomáše a říkám, že to ještě jednou to třeba někdy dáme, za pět šest sedm let nějakého benjamínka. Ale opravdu nevím. Lhala bych, kdybych řekla, že už nikdy žádný dítě nechci, a lhala bych, kdybych řekla, chci čtvrté dítě,“ pověděla Aha! pro ženy Tamara Klusová.

A jak vlastně počali první dceru, kterou měli celkem brzy? „Bylo k prvnímu výročí. (směje se) Zasnoubili jsme se a ten večer jsme vědomě počali Josefínu s tím, že jsme si říkali, že buď to vyjde, nebo ne. Byli jsme v totální lásce a vášni. A podařilo se. Bylo to samozřejmě překvapení, i když já jsem cítila, že se to povedlo, že těhotná jsem. Takže Josefínka byla rozhodně chtěná a plánovaná, a když jí byly tři měsíce, tak jsme se s Tomášem vzali,“ dodala hvězda sociálních sítí Tamara.

 Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bobou
26. 5. 2019 • 19:41

To se mýlíte p. Klus má vystudovanou DAMU, takže má regulérní vysokoškolské vzdělání.

pelagie
26. 5. 2019 • 09:26

Ať si jich udělají kolik chtějí, ale že by to mělo zajímat veřej­nost,,­nemys­lím.­..

vemenozmojistary
25. 5. 2019 • 20:13

Ty dvě hnusný tlamy ploděj ještě hnusnější tlamy 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.