Klusova bývalka tvrdě o jeho manželce: Takové lidi ve svém životě nepotřebuji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klusova bývalka tvrdě o jeho manželce: Takové lidi ve svém životě nepotřebuji!

Tomáš Klus opustil svou milou kvůli dnešní matce své dcery Tamaře.
Tomáš Klus opustil svou milou kvůli dnešní matce své dcery Tamaře. (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, ara)

Cellistka od Vladivojny La Chia Terezie Kovalová (25) je živel.  Jako hudebnici i modelce se jí v poslední době náramně daří a úspěchy v osobním i profesionálním životě jí pomohly, aby se s odstupem mohla oprostit od jistých nepěkných vzpomínek. Jde překvapivě o bývalého partnera a idola Tomáše Kluse (28), a především jeho manželku Tamaru (27).

Terezie Kovalová se musela srovnat s faktem, že jí přítele přebrala kamarádka Tamara Kubová. "Je to trošku složitější. Řekla bych, že jsem vložila svou důvěru tam, kam jsem neměla. Bylo to pro mě těžké období, protože zároveň probíhal rozchod partnerský s ním a přátelský i pracovní s ní. Bylo to psychicky náročné, tehdy mě to hodně zabolelo a jsem ráda, že se s nimi nepotkávám," řekla hudebnice v rozhovoru v Blesku pro ženy.


V náročných životních okamžicích našla Terezie oporu ve své rodině a přátelích. "Zpětně si říkám, že v té době jsem přišla o manipulativního člověka a na oplátku jsem získala někoho, kdo vždycky mluví pravdu," libuje si Kovalová, které pomohla zapomenout i vzrůstající popularita. "Mně lichotí fakt, že já jsem já a ona je paní Klusová."
Zároveň se už minulostí netrápí a dívá se do budoucnosti. "Já jsem to už takzvaně "pustila". Přeji jim, ať jsou spolu spokojení, protože se asi našli a vyhovuje jim to, ale já takové lidi ve svém životě nepotřebuji. Celá ta situace mi ale potvrdila to, že člověk má opravdu dát na svou prvotní intuici, s kým se bavit, a s kým ne. Rozhodně to byla dobrá životní lekce," uvědomuje si modelka a cellistka, která má nového přítele a vztah si užívá.



Přečtěte si
popocatepetl
15. 4. 2015 • 10:57

zzapp
15. 4. 2015 • 07:44

Terezie bývalá že se zlobí na manželku Kluse? Tak asi má nějakej problém. A Tomáš si zvolil určitě současnou lepší ženu... než tu obarvenou afektovanou předchozí hydru. Vypadají oba, on i Tamara přirozeně a spokojeně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.