Otevřená zpověď Tomáše Kluse: Smrt otce a sestry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Otevřená zpověď Tomáše Kluse: Smrt otce a sestry!

Tomáš Klus se musel vzpamatovat z dvojité ztráty.
Tomáš Klus se musel vzpamatovat z dvojité ztráty.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, ara)

V pouhých osmi letech mu zemřela sestra, které nebyl ani rok. Krátce na to přišel Tomáš Klus (28) kvůli nešťastné nehodě i o tatínka. Nyní otevřeně promluvil o tom, jak se mu bez nich vyrůstalo.

„Táta, ačkoli jsme spolu prožili jen deset let, byl skvělej. A často jsem slýchal od kamarádů, že by chtěli taky takového. Dal mi všechno, co mi měl dát, podporoval ve mně fantazii a můj vlastní svět,“ prozradil zpěvák v rozhovoru pro týdeník Instinkt.

Jeho otec byl vášnivý vysokohorský turista. Rád se vydával na túry, ale bohužel sám. Jedna z výprav se mu stala osudnou - v Tatrách spadl z Kôprovského štítu.
Když Tomášovi zemřela sestřička, která byla často nemocná, měl výčitky svědomí, že je to jeho vina. „Nemohl jsem zapomenout na jednu situaci. Když jsem ráno vstával do školy, tak ona hrozně plakala a já byl naštvanej: Ježiši, proč musím mít tu ségru?! A tahle myšlenka se mi jako klukovi vracela. Nemůžu za její smrt i já...,“ trápí se Tomáš.



Autor:  vin

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.