Děsivá zpověď Tamary Klusové: Strach z nádoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Děsivá zpověď Tamary Klusové: Strach z nádoru!

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram)

Manželka Tomáše Kluse (33) je trojnásobnou maminkou na plný úvazek. Když ale čekala druhorozeného syna Alfréda (3), měla chvíli pocit, že se jí hroutí svět. Lékaři jí totiž oznámili šokující nález.

Nešlo ale o ní, verdikt se týkal jejího nenarozeného syna. „Ve dvacátým týdnu mu našli cystu v hlavě. Byla jsem na ultrazvuku a tam mi řekli, že ji má v zadní části lebky a že to může být ledacos, takže mi nedoporučují nikam jezdit,“ přiznala v v podcastu Nastav dUŠI Tamara Klusová, která se tak logicky zajímala, jestli by to mohla být rakovina. „No, může to bejt, ale spíš to rakovina není…,“ zněla prý odpověď.

S takovými pocity pak prožila zbytek těhotenství. Po odchodu z porodnice jí pak údajně měli doporučit, ať jde se synem za 14 dní od porodu na CT hlavy. V tu chvíli se v ní podle jejích slov spustil alarm. „Počkejte, CT hlavy, to znamená, že musí bejt nehybnej ne, takže jak to uděláte s novorozencem?“ Odpověď zněla, že ho uspí.

Na to ale zpěvákova žena odmítla přistoupit, protože narkóza je invazivní. Argumentovala tím, že když první nález odhalil ultrazvuk, ať tedy synovi udělají ultrazvuk znovu. „Tak jsem udělala strašnou scénu, že tam jako nepůjdu a šla jsem s ním na ultrazvuk. No a on v tý hlavě nic neměl. Proto všem maminkám říkám, ať mají vždy dva posudky a nikdy se nerozhodují na základě jednoho lékaře,“ upozorňuje na osobní zkušenost Tamara Klusová.

Na rozhovor s Tamarou Klusovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.