Vážně jsme tohle museli vědět? Nepochopitelný »výlev« Tamary Klusové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně jsme tohle museli vědět? Nepochopitelný »výlev« Tamary Klusové

Manželé Klusovi
Manželé Klusovi (Instagram)

Manželka hudebníka Tomáše Kluse (33) sociální sítě vytrvale zasypává svými moudry, mateřskými postřehy, niternými pocity. Je ale nezbytně nutné poutat na sebe pozornost a zveřejňovat něco, co by si mohl jednou přečíst i ten, kterého se to týká nejvíce?

Člověk může plánovat a občas okolnosti i tak neberou úplně jiný spád. Ani Tamara Klusová prý neměla jasno o tom, kolik dětí chce přivést na svět. Třetí těhotenství ji ale podle jejích slov dost zaskočilo. Po druhých narozeninách své dcery Jenovéfy, které oslavila před několika dny, ovšem neváhala svoje emotivní pocity související s jejím zplozením opět napsat na sociální síť. Jenže to už možná bylo trošku za hranou. Z třetího pozitivního testu prý chytla paniku a zpočátku malou Jenovéfu vůbec nechtěla. Otěhotněla totiž jen krátce po porodu syna Alfréda.

„Cítila jsem v sobě obrovský strach, že to nezvládnu. Že je to nadlidská úloha a že mi skončí jakákoliv svoboda a můj osobní prostor. Pár sekund jsem dokonce přemýšlela, zda to děťátko vůbec chci… Po pár minutách jsem ale znovu našla svoji sílu a chtěla jsem zrušit naše tehdejší plány a okamžitě hledat podnájem domu, kam se hned nastěhujeme,“ uvedla na svém Instagramu Tamara.

„Protože mít tři děti během čtyř let, dva psy a žít ve čtvrtém patře bez výtahu, pro mě byla naprosto šílená představa. Po půl hodině už ale všechny moje strachy byly ta tam a já tuhle malou bytůstku milovala. Je to slunce, které, když se usměje, taje mi srdce. Jako by mi každičký den připomínala svým úsměvem od ucha k uchu, jaký dar život je. A jak je každý moment, který nám život přinese, důležitý,“ dodala Klusová

I  když  se s jejím přiznáním nejspíš mnoho maminek ztotožní, trochu se vnucuje otázka, jestli je opravdu nutné tato témata veřejně rozpitvávat a jako bumerang se k nim neustále vracet.

Tomáš a Tamara Klusovi mluvili ve studiu Blesku o tom, jak se vypořádali s nevěrou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
1. 10. 2019 • 08:28

Prezentuje se jenom svoji hloupostí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.