Krvavá svatba Klusové: Sedřená kůže a otřes mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krvavá svatba Klusové: Sedřená kůže a otřes mozku!

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram)

Tak tahle svatba se moc nepovedla, ale určitě na ni bude Tamara Klusová (31) dlouho vzpomínat. Skončila totiž se sedřeným obličejem a otřesem mozku. Co se stalo?

Začalo to tím, že se zranil ženich. „Nelenil a vyskočil na stage objednat píseň na přání. Při výskoku si ale podvrkl koleno a druhou nohou se udeřil do holeně tak „šikovně”, že se mu z nohy vylilo snad půl litru krve a jeho obnažená holenní kost nám všem z blízka mávala,“ vyprávěla podle super.cz Klusová, která se rozhodla hrůzný zážitek rozdýchat a vydala se na procházku. Špatné rozhodnutí!

„Při procházce jsem omdlela za chůze a bohužel mě zbrzdil kamenný dům. Když jsem se probrala z bezvědomí, vyhledala jsem Toma, kterému, než jsem stihla odvyprávět příhodu, jsem omdlela do náruče z nově vzniklého otřesu mozku, a to během dvou hodin ještě 2krát,“ popsala událost manželka slavného zpěváka. Jedno je jasné, tahle veselka se stala nezapomenutelnou!

 Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppjarda@email.cz
31. 8. 2019 • 17:26

Podle všeho to asi její první otřes mozku nebyl. . .

vemenozmojistary
31. 8. 2019 • 12:37

Fuj, po obědě otevřu Aha a vidím vydásněnou obludu Klusovou 👎 Oběd šel ven 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 Z ní se pobliju vždy 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.