Klusová opět pobouřila veřejnost: Místo pochval přišla studená sprcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klusová opět pobouřila veřejnost: Místo pochval přišla studená sprcha!

Tamara Klusová jako blondýna.
Tamara Klusová jako blondýna. (Instagram)

Letošní rok je pro Tamaru Klusovou (31) ve znamení proměn. Manželka Tomáše Kluse (33) před pár měsíci šokovala své fanoušky novou barvou. Nyní trojnásobná maminka překvapila znovu! Na sociální síti se pochlubila novým účesem. Bohužel moc úspěchu se změnou nesklidila.

Poté, co se Klusová rozhodla zásadně změnit image - z blondýnky se stala brunetka s ofinou, překvapila své fanoušky další změnou.  Na Instagramu se manželka Tomáše Kluse pochlubila účesem, který vypadal jako krátký sestřih.

„Nikdy jsem krátké vlasy neměla a ani jsem si neuměla představit, že bych se k nim rozhodla, ale teď nad tím vážně přemýšlím… Vzadu je schovaný culík, ale možná brzy nebude… Co myslíte?“ tázala se Klusová svých fanoušků.

Klusová se však kromě pochval »dočkala« i negativního hodnocení.  „Určitě dlouhé, vypadáte tak o dost starší,“ kritizovala jedna z uživatelek sociální sítě. A nezůstalo pouze u vlasů! Snímek, který sdílela na sociální síti, odhalil pupínky na jejím čele. Rázem se tak stala terčem kritiky za svou častou placenou spolupráci s kosmetickými firmami „Bioorganica není moc kvalitní kosmetika – to si říkám vždy, když vidím vaši pleť,“ opřela se do Tamary dle webu Blesk.cz  paní Lucie.

Noční směna: Třetí těhotenství Tamary Klusové provázela šílená chvíle.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
1. 12. 2019 • 12:55

Tahle šeredná, vydásněná, tupá obluda by se vůbec neměla ukazovat na veřejnosti. Lidi při pohledu na ni 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.