Maminky Štíbrová a Klusová: Spor kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminky Štíbrová a Klusová: Spor kvůli dětem!

Tamara Klusová a Nikol Štíbrová promluvily o školkách.
Tamara Klusová a Nikol Štíbrová promluvily o školkách. (Foto: Ivy E. Morwen, Instagram)

Tamara Klusová (31) se nedávno nechala slyšet, že nechápe matky, které kvůli práci dávají děti do školky. To se velmi dotklo pracující maminky Nikol Štíbrové (33), a reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Obě maminky prostřednictvím sociálních sítí často zveřejňují fotografie svých dětí a zároveň dávají užitečné rady všem maminkám. Čas od času se také vyjádří k nějaké kauze nebo události. To nedávno udělala Štíbrová, která si přečetla rozhovor s Klusovou.

"Začetla jsem se do rozhovoru, kde Tamara Klusová říká, že podle jejího názoru mají být děti s mámou co nejdéle, dokud jsou malé. Cituji: Odkládáme často děti do barevných domečků, protože se nám zrovna nehodí, a pak když jsme staří, tak se jim taky nehodíme a dají nás do stejných barevných domečků," namluvila dle webu Super.cz do videa na svém Instagramu Štíbrová.

"Nesouhlasí s tím, že děti chodí do jesliček, do školky a maminky místo toho chodí do práce, než aby s nimi byly doma," doplňuje Štíbrová a přidala k videu svojí reakci. "Já bych k tomu chtěla říct, že já i statisíce matek odkládáme svoje děti jednou za čas do barevných domečků, protože nemáme třeba partnera, který by nám na to dítě vydělával peníze. Ne že by se nám to dítě nehodilo, ale musíme vydělat ty peníze," vyjádřila svůj názor maminka malého Mathiase.

"Není úplně nutné zvyšovat tlak na psychiku pracujících matek takhle veřejně. Ne všechny maminky jsou nadšené z toho, že musí pracovat," dokončila rázně svůj příspěvek Štíbrová. A stejně jako reakce na rozhovor Klusové na sebe nenechala dlouho čekat, manželka zpěváka Tomáše Kluse (33) brzy reagovala na její příspěvek.

„Milá Nikol, ráda bych reagovala na tvé instastories, kde mě stavíš do role matky, která odsuzuje maminky, co dávají děti do školky. Tvůj úryvek je vytržený z kontextu, protože ten text je o internátních školkách, kam jsou děti umisťovány i přes noc. S tím já nesouhlasím, ale rozhodně souhlasím s tím, aby děti chodily do školky a aby maminky chodily do práce,“ řekla ve svém videu trojnásobná maminka dle webu eXtra.cz.

Ukázalo se, že článek na webu je jiný, než byl uveřejněn v časopise Maminka a že je její vyjádření vytržené z kontextu. Štíbrová nakonec videa z Instagramu smazala a údajně se Klusové omluvila a upozornila webový magazín na jejich chybu. Klusová její omluvu přijala a následně poděkovala i za upozornění na nedopatření.

Tamara Klusová: Třetí těhotenství provázela šílená chvíle:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.