Klusová a Lilia se spojily: Za tohle je budou matky nenávidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klusová a Lilia se spojily: Za tohle je budou matky nenávidět!

Tomáš a Tamara s Karlem Janáčkem a Liliou Khousnoutdinovou
Tomáš a Tamara s Karlem Janáčkem a Liliou Khousnoutdinovou (Profimedia)

Partnerka miliardáře Karla Janečka poprosila manželku slavného zpěváka Tamaru, aby jí pomohla s novým projektem pro budoucí maminky s názvem Ať žijí. Díky Klusové se tak mnoho lidí dozví o porodním domu, který má představovat takzvanou zlatou střední cestou.

Mnoho lidí drasticky bojuje proti porodům mimo nemocnici. Mezi ně však nepatří manželka Tomáše Kluse Tamara Klusová a Lilia Khousnoutdinova. Tyto dvě dámy se totiž rozhodly lidem prezentovat projekt, který má být střední cestou v oblasti porodů. Klusová na sociální síti vyjádřila obrovskou podporu novému porodnímu domu, který dle expres.cz může někomu připadat jako étericko-sektářský svatostánek. „Iniciativa Ať žijí, která má vytvořit školicí centrum pro porodní asistentky, porodní centra a dům, který tady opravdu vzniká, hurá, mě nadchly. Ani na moment jsem neváhala… Když Lilia přišla s prosbou, zda bych nevymyslela video pro jejich iniciativu Ať žijí, která má za cíl vytvořit školicí centrum pro porodní asistentky, které budou pracovat v porodních centrech a v domě, který tady opravdu vzniká, ani na moment jsem neváhala…

Chtějí přivézt ty nejlepší porodní asistentky ze zahraničí, aby předaly své know-how našim přírodním asistentkám, které je zase předají dál. Když jsem se zamýšlela, jak to video uchopit, zrodil se v mé hlavě obraz, který jsem okamžitě pojmenovala Porodní betlém… Chtěla jsem, aby v tom příběhu bylo otevřeno do všech stran a přitom bylo jasné, že u porodu jde především o děťátko a maminku, ne o ega. To se, troufám si říct, povedlo. Každý z porodního týmu je potřeba...,“ popsala Tamara Klusová projekt, který rozjela společně s kněžkou Karla Janečka.

„Každý porod je však jedinečný a vyžaduje různorodou péči. Hlavními pilíři by však vždy měly být respekt a bezpečí… Děkuju všem skutečným lidem, kteří v klipu hrají a zároveň nehrají. A v neposlední řadě děkuju vám všem, kdo do kampaně přispějete a pomůžete tak ozdravit celý ten veledůležitý proces příchodu našich dětí na svět… Ať žijí a ženy mají možnost zvolit si střední cestu mezi porody doma a porody v porodnicích. Jsme SPOLU!“  dodala Klusová.

 Tamara Klusová prožila den s tváří poznamenanou Treacher Collins syndromem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
13. 9. 2019 • 00:22

Kdyz se ta knezka dela tak vyborna maminka, proc nikdy neukaze jejiho syna? Jenom se paradi s jeji posledni holcickou.

bibs_7
12. 9. 2019 • 23:00

... A banda d3bilů je kooooooonečně pohromadě.

miasek
12. 9. 2019 • 15:28

Jojo, porod je dulezity. Ale pece o dite je dulezitejsi. Kde je vas syn, pani Khousnoutdinova? Od te doby, co jste ve vztahu, tak jeho jsem nevidela na zadne fotce, at uz pri vasem obradu, doma a nebo rodinem cestovani.

havran2
12. 9. 2019 • 13:46

Ti se hledali,až se našli !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.