Odvrácená tvář života s miliardářem: Lilia to řekla naplno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odvrácená tvář života s miliardářem: Lilia to řekla naplno!

Karel Janeček s partnerkou Lilií
Karel Janeček s partnerkou Lilií (Blesk:Hykl, Kundrát)

Vystudovaná kněžka Lilila Khousnoutdinova (31) přiznala, že ani život v luxusu není bez mráčků. Díky známému miliardáři, Karlu Janečkovi, kterému porodila dceru Isabel, se stala známou osobností, což dle jejích slov je často nelehké a člověk se musí i trochu sebezapírat. Jak to?

Kněžka a partnerka miliardáře Karla JanečkaLilia Khousnoutdinova je velmi sdílná a miluje rituály a ženské tělo. O svém životě ráda mluví a nebojí se vyzradit i intimní informace. Ačkoliv patří tedy mezi osobnosti, které toho sdílejí na sociálních sítích docela dost, i ona se dle vlastních slov musí ve vyzrazování skutečnosti mírnit. Proč?

„Párkrát jsem narazila na hodně jedovatou diskuzi, ale co se týče sociálních sítí, snažím se prostě být pravdivá. Já bych tam klidně dávala i víc nehezkých věcí, ale po mediálním zájmu, který se strhl před třemi lety, kdy jsem se dala dohromady s Karlem, už to není tak jednoduché… Nechci předstírat jen pohodu a nevadí mi ukazovat i těžké situace nebo pocity, ale dnes musím hodně přemýšlet, co a jak sdílím… Syrová bezprostřední otevřenost mi trochu chybí,“ pověděla v rozhovoru pro Blesk pro ženy Lilia.

Hádky s Janečkem

„To víte, že ano... Snažíme se otevřeně komunikovat i o věcech, které jsou těžké, a rozhodně nemáme ve zvyku je balit do cukrové vaty. Někdy jsou dost třaskavé, ale je důležité umět mluvit o všem. Nejhorší je věci neříkat a syslit si je. To je jed, který pomalu vztah zaručeně zničí,“ odpověděla Khousnoutdinova na otázku, zda se s partnerem někdy hádají.

Lilia Khousnoutdinová na ples vyrazila bez miliardáře Janečka: Proč musel zůstat doma?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
11. 3. 2020 • 13:43

Ale chudinka Ruska s placatym oblicejem! Vzdyt se jen tresou -oba-na zajem medii, tak co ted pinda blbiny? Predvadeji se, kde to jen jde, tak at nerika, jak je to desne slozity. Az po ni pes nestekne- a to jednou prijde-bude narikat, jak je zase zivot zlej. Jsou ohavni, oba dva.

Uivatel_5411782
11. 3. 2020 • 09:59

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

malavelka
10. 3. 2020 • 15:25

jsou i ošklivější a chudší a mají ženy-milenky- manželky. Každý si najde, když chce, tak proč ne miliardář,že?

josefvyskoc
10. 3. 2020 • 14:25

Ta musi mit silny zaludek kdyz na sebe pusti toho Janecka, to se ji musi nechat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.