Miliardář Janeček o své dceři: Výjimečný způsob početí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miliardář Janeček o své dceři: Výjimečný způsob početí!

Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová (Instagram)

Známý český bigamista, matematik a miliardář Karel Janeček (45) sdílel na sociální síti video, ve kterém promluvil o vztahu s partnerkou Lilií Khousnoutdinovou (30), a také o početí jejích dcery Isabely, které dle jeho slov bylo výjimečné.

„Jsou to skoro již dva roky, kdy jsme se s Lilií osobně seznámili. Po krátkém intenzivním dvouměsíčním vztahu jsem poznal, že Lilia je žena, se kterou bych chtěl trávit významnou část svého života a požádal jsem ji o ruku,“ řekl Janeček dle idnes.cz.

Po porodu dcery Janeček oznámil, že jediná a pravá žena jeho života je právě kněžka Lilia Khousnoutdinová, a věří, že věrnost zvládne. „Poprvé v životě jsem se rozhodl pro skutečnou věrnost. Pro věrnost v lásce, ale i pro věrnost fyzickou. Jsem přesvědčen o tom, že to zvládnu,“ míní miliardář.

Ve videu také promluvil o početí jejich dcery. Zamilovaná dvojice odcestovala do Bhútánu, kde se pokusili o miminko. „Naše milovaná Isabelka byla počata naprosto výjimečným způsobem s několikatýdenní přípravou na jedinečném místě v buddhistickém klášteře Tygří hnízdo. Věřím, že jí to dává obrovskou sílu do života,“ řekl dle Idnes.cz Janeček.

 

 Miliardář Janeček: Trable s rozvodem a velkolepé plány na další svatbu! 

Video se připravuje ...

Podívejte se na žebříček českých miliardářů



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.