Janečkova Lilia šokuje: Manželka Mariem si musí rvát vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Janečkova Lilia šokuje: Manželka Mariem si musí rvát vlasy!

Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček vypadají stále zamilovaně...
Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček vypadají stále zamilovaně... (Profimedia)

Většina žen by svého muže po zjištění nevěry nejradši zbičovala, Lilia Khousnoutdinova (30) je ale v tomto směru prý nad věcí a tento akt bere dokonce jako příjemný restart vztahu. Takzvaná „mnoholáska“ je dle jejích slov určitou svobodou ve vztahu, která rozhodně nemusí zničit rodinu. Sama ale jednu rodinu rozbila, když své tělo nabídla známému miliardáři a matematikovi.

„Pro mě je to o tom mít určitou míru svobody prozkoumat něco, co mě zajímá, aniž bych tím musela zničit rodinu,“ říká dle expres.cz na začátku rozhovoru pro Žena a život Lilia, duchovní žena Karla Janečka (45). Hnědovlasá kráska, která nahradila manželku Mariem Mhadbi, se kterou má Janeček syna, tvrdí, že polygamie nebo polyfilie nemusí zničit rodinu, naopak může vztahu dost pomoct. „Pro mě osobně je vztah naprosto klíčová životní základna. Zároveň bych ale ráda měla určitou toleranci, a kdyby mě něco z jakéhokoli důvodu fakt lákalo, tak i jistou míru volnosti si to za domluvených podmínek zkusit a přijít na to, proč mě to přitahuje…

Nevěra dokáže naopak mnohdy přivést vztah k restartu, protože si uvědomíme, že jsme toho druhého mohli ztratit,“ tvrdí Khousnoutdinova. Volnomyšlenkářská Lilia Janečkovi popletla hlavu natolik, že Mariem opustil, ačkoliv před lety tvrdil, že navždy bude jeho královnou. „Když jsem poznal, jak výjimečná Mariem je, řekl jsem jí, že je moje vesmírná láska. Že ona opravdu bude jediná. Že budu mít i jiné ženy, ale ona bude královna. To je mé maximum. Mariem si ovšem myslela, že občas budu mít nějaký úlet a tím to skončí. Ale to jsme si úplně nerozuměli,“ řekl před lety boháč, který vyučoval na Karlově univerzitě. Vzhledem k tomu, že oba dle jejich slov milují volné vztahy, je otázkou času, kdy se k nim připojí někdo další.

 Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
3. 4. 2019 • 15:11

Milovaní nejsou jen ti, co si to snad zasluhují. Tedy charakterní, inteligentní, půvabní.Ale když se k sobě hodí dva špatní, můžou si dobře porozumět, i trvale. Tím nechci říkat, že tito dva jsou ti špatní, ale nelze hodnotit zda bylajako partnerka lepší Marie nebo zda je lepší Lilie....

bello
2. 3. 2019 • 18:12

Kam dal Janeček oči a Kun dali niová svého syna ? Hlídá jí ho manžel?Nebo ho někam začarovala.? Ošklivá zlatokopka to tady ještě nebylo.

blamal
14. 2. 2019 • 23:42

Ale vzdyt to jsou jen nezodpovedni, nesympaticti pozeri a kaspari. Tak proc - kdyz oba vyznavaji tu jakoze volnost- se oba rozvadeji? Idiotska hra na celebrity. Kdyby nesekali haranty jak na bezicim pasu, vem to cert,ale tohle je jen odporne pozerstvi a decka budou zit ve vevercinci, kdy nebudou vedet, kdo je tata a kdo mama. Jsou tema fake kecama jenom smesni.

illenne
14. 2. 2019 • 17:38

Bože, to jsou názory. Styděla bych se, něco takového vůbec vypustit do éteru . Přijde mi to hodně sobecké . Divím se Janečkovi, jak mohl vyměnit svoji inteligentní a půvabnou manželku Mariem a svého syna za tuhle ženu. Absolutně nechápu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.