Miliardář Janeček v boji o Doleželovou: Nebohou lékárnici ještě víc ztrapnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miliardář Janeček v boji o Doleželovou: Nebohou lékárnici ještě víc ztrapnil!

Karel Janeček nepřástává o Janu usilovat.
Karel Janeček nepřástává o Janu usilovat. (Aha! - Roman Souček, David Kundrát)

Ten chlap si nedá pokoj. Jako by nestačilo, že bývalá miss Jana Doleželová musí už hezkých pár týdnů chodit do své lékárny kanaláma, Karel Janeček dál mluví o tom, jak moc by stál o to, aby Janino dobře tvarované tělo znovu doplnilo jeho harém…

Karel Janeček a Jana Doleželová tvořili pár jen pár měsíců. Pak přišla osudová chvíle, kdy miliardář celému národu prozradil, že kromě Jany má ještě Markétu. To bylo, přiznejme si to, pro Janu veletrapné! A i když o pár dnů později následoval rychlý rozchod, stejně už z Doleželové nikdo nesmyje tu ostudu, že její lov na boháče skončil naprostým fiaskem.

Vše by mohlo utichnout a po téhle historce by nikdo ani nevzdychl, kdyby Janeček tak rád neventiloval pro média své pocity a názory na své mnohoženství. Ten však pro pondělní Top Star magazín znovu mluvil. „Byl bych šťasten, kdyby Jana mohla být ženou mého života,“ řekl a jal se vysvětlovat, že být věrný jedné ženě je prostě nemožné. Má to tak většina mužů. Podle statistik 55 % mužů přiznává, že má milenku. Ve skutečnosti je to pravděpodobně i víc,“ argumentuje na Primě geniální statistický mozek.

Bohužel pro Karla, ani statistiky a supervýkonný analytický mozek neznamenají, že dokážete porozumět ženské duši. To totiž nedokázal zatím nikdo a těžko říct, zda je to vůbec možné! „Možná bych dokázal být věrný jedné ženě, ale žil bych ve stresu, bylo by to proti přirozenosti, proti energii,“ pronesl pak Janeček s tím, že by byl před Janou ochotný kleknout na kolena. Po jeho vystoupení si nejspíš lepá lékárnice musí předepsat něco na uklidnění…



Přečtěte si
filuska77
5. 2. 2014 • 09:55

nevím proč se tu tak křičí, Doležalová je hezká a chytrá a pravdomluvný Janeček jí dal možnost aby hned poznala do čeho leze a mohla vycouvat. Nevidím nikde problém. Ten by nastal kdyby jí to neřekl, vzal si jí, nasekal děcka a až bude věkově za horizontem tak jí vyměnil za nový model, jak je tu zvykem. Život jí nezkazil to dělá jen bulvár že se do nich cpe.

filuska77
5. 2. 2014 • 09:49

no aspoň jsi napsala jak to je. Neznám okolo sebe člověka, který by se aspoň nesnažil zahnout V normálních vztazích se to skrývá, on to řekl nahlas. Lidi se neberou, tudíž jaká nevěra? prostě to je hledání partnera, co chvíli zkouší něco jiného Je zbytečné něj dělat stvůru, tahle falešná morálka je hnus. On to aspoň na sebe řekne rovnou a jeho partnerky nemusí brečet , že je manžel podvádí, nebo podvedl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.