Tak se Lili dočkala: Karel Janeček přiznal omyl a ohlásil rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tak se Lili dočkala: Karel Janeček přiznal omyl a ohlásil rozvod!

Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček vypadají stále zamilovaně...
Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček vypadají stále zamilovaně... (Profimedia)

Milovník žen Karel Janeček (45) byl dlouho přesvědčený o tom, že může žít v mnohoženství a že to bude fungovat. Jenže se přepočítal. Jeho žena Mariem Mhadbi (34), s níž má syna, jeho velkou lásku s kněžkou Liliou Khousnoutdinovou akceptovat nehodlala. A tak se matematik rozhodl pro radikální řez.

Podle Blesku.cz dokázal žít se svojí právoplatnou manželkou Mariem v monogamním vztahu jen pouhé dva roky. Pak podlehl charismatické kněžce a z jejího kouzla už se nevymanil. Když s ní v Bhútánu počal dítě, jeho žena už to nejspíš neskousla, ačkoliv si Janeček naivně myslel, že budou všichni jedna velká šťastná rodina. Když nakonec Lilia porodila dceru Isabelu, Janeček si konečně vybral. Lilii. A oznámil rozvod.

 „Mé manželství již tehdy nefungovalo. Chtěl jsem něco udělat a má ideální představa byla, že má budoucí bývalá žena se vzpamatuje,“ zavzpomínal v TopStar magazínu podle Blesku Janeček.

„Věřím, že Lilia bude ženou mého života. Máme toho mnoho společného. Oba věříme, že je klíčové žít v pravdě, a oba se nebojíme jít proti proudu a měnit stereotypy,“ svěřil se miliardář.

Nezbývá, než jim tedy popřát, aby jim do tak idylického svazku už žádná jiná kněžka nevstoupila.

Lilia promluvila, jak se stará o svého miliardáře, i o porodu ve vaně:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
20. 3. 2019 • 11:39

Já bych toho kurevníka nechtěla, ani kdyby byl celý ze zlata..Jako člověk stojí za *** a může být miliardář jaký chce.Těm ženským se divím, nechápu je, že vůbec na sebe od něho nechají sáhnout.Jsem zvědavá, jak to vydrží pouze s Lili dlouho.

makmark
19. 3. 2019 • 23:12

Ta jeho matematicka, Tunisanka Mariam je psychicky dvakrát tak starší a vyzralejsi, než ten penisem řízený fakan. Asi se vedle ní cítil jako blb a právem.

makmark
19. 3. 2019 • 23:09

Ten magor s nulovou sociální inteligenci potkal manipulativni kozu, která ji naopak překypuje... A vodí ho na vařených nudlich O jak hloupy může být matematický génius. Který si mysli, že tohle je láska a tváří se na každé fotce při pohledu na ni, jak dokonalý debil

nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:48

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.