Miliardáře Janečka si podala kriminálka: Pomsta zhrzené manželky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miliardáře Janečka si podala kriminálka: Pomsta zhrzené manželky?

Karel Janeček díky své manželce prožívá krušné chvilky.
Karel Janeček díky své manželce prožívá krušné chvilky. (FTV Prima, Branislav Simoncik, Martin Hykl, Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát a archiv Blesku)

Tohle si nepředstavoval ani v nejhorším snu. Matematický génius a miliardář Karel Janeček (46) strávil dvě hodiny na kriminálce, kde ho vyslýchali. Jeho stále ještě právoplatná manželka Mariem Mhadbi (34), s níž má syna Yanise, na něj totiž podala trestní oznámení.

Není to tak dlouho, co se Janeček na sociální síti dojímal u fotografií se svou kněžkou lásky Liliou (31), s níž oslavil dva roky od symbolického sňatku. Nyní však musel řešit závažný problém. Jeho úřední manželka Mhadbi na něho podala dvě trestní oznámení.

„Dneska jsem obzvláště rád, že sedím v letadle. Mohl jsem totiž také teoreticky sedět v předběžné vazbě na pařížské prokuratuře. To by moje bývalá měla radost!“ napsal Janeček na sociální síti, když se vracel z Francie, kde byl na výslechu.

„Podala totiž na mě hned dvě trestní oznámení: jedno ‚klasické‘ za domácí násilí, druhé však bylo mnohem peprnější: pokus o únos mého vlastního dítěte,“ šokoval Janeček svým vyjádřením. Zda je tohle začátek manželské války s Mhadbi, má se miliardář očividně na co těšit.

 

Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.