Luxusní bydlení Janečka: Tady si užívá se svou kněžkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Luxusní bydlení Janečka: Tady si užívá se svou kněžkou!

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová
Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová (archiv Blesku)

Nejen v luxusních vilách, ale i v normálních domech a malých bytech bydlí české celebrity a miliardáři. Karel Janeček (46) a jeho kněžka Lilia Khousnoutdinová (31) jsou toho jasným důkazem. Pár bydlí s dětmi v bytě o velikosti 2+kk.

Jsou to bezmála tři roky, co se Khousnoutdinová přestěhovala s podnikatelem Janečkem do půdního bytu na Malé Straně. Původně ryze chlapský byt rozšířili, zrekonstruovali a vzniklo z něj nádherné atypické místo pro celou rodinu. Útulný byt spadá dle Blesk Bydlení pod UNESCO.

Janeček byl vlastní již delší dobu a více než k bydlení ho využíval na schůzky občasná přespávání. „Byl zrekonstruovaný v moderním pánském stylu, vše bylo hodně designové, ale vůbec ne pro život, takže jsme ho kompletně předělali," prozradila  časopisu Blesk Bydlení Lilia. Pro jednoho byl byt dostatečný velký, avšak po nastěhování dalšího dospělého a dvou dětí, neměl nikdo žádné soukromí, proto se partneři rozhodli přikoupit ještě vedlejší byt, který propojili se stávajícím.

Lilia kromě toho, že pořádá semináře pro ženy například o orgasmu, je také dulou či návrhářkou a proto se rozhodla byt upravit dle sebe. „Když už navrhuji šaty a šperky, tak by byla škoda neodvážit se navrhnout vlastní domov. Dělám to ráda, dovoluji si experimentovat,“ svěřila se Janečkova partnerka.

Téměř každý předmět, který doma mají, má svůj příběh. V bytě najdete starožitnosti z celého světa, malby, artefakty a zajímavosti z cest. Pro Liliu je favoritem rituální bhútánská dýka, jejíž stáří se prý nedalo spolehlivě určit. „Pochází z chrámu v údolí Bumthang, tedy místa, kde jsme později počali Isabellku,“ přiznává s úsměvem. Pro Karla má neocenitelnou hodnotu postel mezi trámy, kterou vlastní už spoustu let a nese v sobě mnoho vzpomínek. Tu dnes využívají spíš hosté. Doplněk, ke kterému mají oba silný vztah je vana v koupelně. Právě v ní se totiž narodila malá Isabella.

Miliardář Karel Janeček s partnerkou Lilií: Svatba letos nebude!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
11. 5. 2020 • 09:49

Oprava:
na Liánu platí Jan Kraus ( nikoli Krauz)

-bello-
11. 5. 2020 • 09:47

Je to už jen její byt.Kristepane! Středoevropanka a takhle blbne?
Aspoň jednu místnost kdyby si Janeček nechal v pánském stylu jen pro sebe a pro úlevu očí a duše.Z té Liliové magorárny jde nuda a nepochopení proč. Na tu jeho Liánu platí Krauz, tam si "kněžka " neškrtla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.