Přiznání Janečkovy kněžky: Tohle by se Karlovi nelíbilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Janečkovy kněžky: Tohle by se Karlovi nelíbilo!

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová
Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinová (archiv Blesku)

Lilia Khousnoutdinová (31) před několika lety pobláznila hlavu jednomu z nejznámějších českých miliardářů. Vzhledem k tomu, že se Lilia zajímá o duševno, krásu a je vystudovanou kněžkou, ráda mluví o tom, jak ženy působí na muže a radí dámám čemu se vyvarovat a co naopak praktikovat.

„Znáte ten vtip? Když si muž bere ženu, přeje si, aby se nezměnila. Žena si přeje, aby se muž změnil. Oba se zklamou. Jenže ve chvíli, kdy žena ztratí věci, které měla ráda, a které ji dělaly unikátní, kvůli kterým ona zářila, muž začne ztrácet zájem. Nejhorší je chodit pak za ním, a stěžovat si, že si jí nevšímá. To je extrémně neatraktivní. Žena bude sexy, když zůstane sama sebou. Samozřejmě může část své energie obětovat rodině, dětem, muži… ale nikdy ne celou,“ pověděla Lilia v rozhovoru pro Blesk pro ženy. A co by dělal její partner Karel Janeček, kdyby najednou jen seděla doma a nedělala své vlastní věci? „To by se mu nelíbilo. Ani mně ne. Byla by jen otázka času, než bych mu to začala vyčítat,“ dodala kněžka Khousnoutdinová.

Lilia Khousnoutdinová na ples vyrazila bez miliardáře Janečka: Proč musel zůstat doma?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
makmark
14. 4. 2020 • 02:05

Proc by to nesko dohromady? Pretizeny matematikuv mozek z derivaru potřebuje přesouvat krev do penisu a tim pak mysli ve vztazích

rannirosa
13. 4. 2020 • 20:44

Byt miliardar a mir slepici mozecek, to mi nejde nejak dohromady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.