Šokující slova opovržení: Kněžka Lilia se veřejně „obula“ do Janečkovy bývalky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující slova opovržení: Kněžka Lilia se veřejně „obula“ do Janečkovy bývalky

Lilia s Karlem Janečkem se neváhají drsně opřít do bývalé partnerky Mariem i v diskuzi s cizími lidmi.
Lilia s Karlem Janečkem se neváhají drsně opřít do bývalé partnerky Mariem i v diskuzi s cizími lidmi. (Foto Pavel Machan, Martin Hykl)

Partnerská dvojice Karel Janeček (45) a Lilia Khousnoutdinová (30) je v mnoha ohledech velmi nekonvenční. Ačkoliv by se zejména od matematika dala očekávat jistá dávka racionality v postojích a uvažování, oba s Lilií se projevují spíše velmi emotivně, někdy až dětinsky a naivně. Dokonce neváhají „vyzvonit“ všechny důvěrnosti z jejich milostného trojúhelníku jakémukoliv anonymu na sociálních sítích.

Podle webu expres.cz totiž zamilovaná dvojice, která v zápalu obhajoby své lásky evidentně ztrácí sebekontrolu, neváhá sdělit jakoukoliv niterní informaci i lidem vystupujícím pod neurčitou přezdívkou. Zmiňuje pak zejména konverzace Janečka a Lilie s uživatelem vystupujícím jako Nikki Miller, s nímž ve slovní konfrontaci neváhali zostudit bývalou Janečkovu manželku Mariem, aniž by jí dali v zapálené diskusi prostor.

Diskuze bez pravidel
Co se veřejnost dozvěděla? Toto je ukázka bezelstné komunikace Janečka a Lilie s Nikki Miller, kterou odstartoval tento komentář: „Nechápu. Manželství nefunguje, tak se rozvedu a pak začnu pokukovat, kdo by stál za hřích, když mám doma manželku a malé dítě! Když váš vztah s Lilií vyšel veřejně, tak jste si na Facebook napsal, že s Mariem je to krásné! Že by lež od člověka, co žije v pravdě?“  

A anonym dále pokračuje: „A Mariem následně potratila, jak se Lilia nezapomněla někde v rozhovoru sestersky svěřit. Kdy tedy konečně řeknete, jak to doopravdy bylo? Jak je Mariem zlá a manipulativní? Napsali jste to někde už stokrát,“ nebere si servítky anonym, který podle expres.cz působí dojmem člověka, který o Janečkových vztazích hodně ví.

Následně téma přeskakuje  k Janečkovu rozvodu: „Jinak Lilie, když váš vztah s Karlem praskl, tak jste někde říkala, že Karel má s Mariem domácnost v Praze a neutrální území ve Francii, tak neotáčejte zase, že jste souhlasila jen s tím, že budou v Paříži,“ ohrazuje  se proti takovému tvrzení Lilie anonym.

Lilie odpovídá následovně: „Nikki, co já vím, tak Karel to napsal poprvé až teď. A to, že jí ponechal byt v Praze i přes to, že jí také koupil byt v Paříži, poukazuje podle mě jen na Karlovu štědrost. Samozřejmě jsem doufala, že když už paralelní vztah, tak zůstane paní i nadále převážně, jak slibovala Karlovi, v Paříži,“ otevřeně vysvětluje.

„Lilie, byty jsou fajn, ale taková žena jako Mariem asi pár bytů v životě ještě obdrží, nebo si je se svým excelentním vzděláním sama pořídí. Jinak viz foto níže, že jste si byla opravdu vědomá jejich pražské domácnosti,“ oponuje anonym, který jako by bránil Janečkovu bývalou manželku Mariem.

„Nikki, doufám, že máte pravdu. Zatím se jí to ale bohužel nepodařilo. Koneckonců já mám důvod nejvíc ze všech jí přát hodně úspěchů jak v pracovním, tak hlavně (a co nejdříve!) v milostném životě!“ píše až příliš kousavě Lilie a Mariem.  A na závěr si neváhá ještě rýpnout: „Excelentní vzdělání, třeba pro své děti, si představuji trochu jinak, ale váš názor samozřejmě respektuji,“ dodala Janečkova láska velmi necitlivě ke „kvalitám“ bývalé Janečkovy ženy, jež odmítala přijmout život v iracionálním milostném trojúhelníku.



Přečtěte si
kozinozka
23. 6. 2019 • 14:07

Když PánBůh někde přidá, jinde zase ubere. Většinou jsme všichni v něčem dobří / nebo aspoň lepší než v něčem jiném /, a na něco dsot retardovaní.

blamal
23. 6. 2019 • 12:45

Ta Ruska je fakt nebkusna flundra. Mariem je krasna, chytra, holt se spalila,ale ukazala, ze ma dost rozumu a odrizla se od toho odporneho hlupaka.

amej
3. 5. 2019 • 10:52

Kněžka byl odjaktěživ jen lepší výraz pro k...u. Bohužel. Takže se
není čím chlubit. Oba by potřebovali spíš intenzivní psychiatrickou
léčbu a něco mi napovídá, že paní L. na ní určitě jednou skončí.
Jeho bývalka měla jediná rozum a zavčasu z takhle připitomělého vztahu
vzala roha.

makmark
1. 5. 2019 • 05:16

Máte taky dojem, že ten génius Janeček na ni čumí jako na Svatý obrázek?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.