Miliardář Janeček s milovanou Lili: Podivný obchod s nahotou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miliardář Janeček s milovanou Lili: Podivný obchod s nahotou

Karel Janeček s Lilií
Karel Janeček s Lilií  (Instagram, facebook)

Opěvovaná láska matematického genia zřejmě neumí svůj volný čas investovat jen do dětí. Proto podle Blesku přišla s inovativním nápadem, v němž se osobně zaangažovala nejen ona, ale také její vyvolený Karel Janeček (46).

Lilia (31) totiž připravila projekt, který má prý údajně pomoci ženám oživit jejich vyčpělé a nevšední vztahy. Případně probudit v nezadaných dosud neobjevenou sexualitu, která jim dodá sebevědomí a možná časem pomůže najít i ideálního partnera.

Z toho důvodu nafotila se svým mužem sérii odhalených snímků, z nichž vášeň a sexualita úplně čiší. Je vidět, že jejich sexuální hoření má pořád slušný žár.

„Když jsi se mnou, jsme vzhůru celou noc. Když tu nejsi, nemůžu spát. Chvála Bohu za tyto dva způsoby nespavosti! A odlišnosti mezi nimi. Rumi“ napsala v citátu k jednomu snímku Lilia, která tak vyjádřila přesnou podstatu jejich projektu Extatická láska.

Na rozhovor s Lilií Khousnoutdinovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.