Miliardář Janeček si užíval slavnostní náladu: Manželka Mariem raději utekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miliardář Janeček si užíval slavnostní náladu: Manželka Mariem raději utekla!

Karel Janeček si užil Vánoce se všemi dětmi.
Karel Janeček si užil Vánoce se všemi dětmi.  (Foto: Profimedia)

Opravdu napilno měl o vánočních svátcích miliardář Karel Janeček (45), který jen před pár dny oznámil rozvod s tuniskou matematičkou Mariem (34). Janeček sice nebyl ochuzen o přítomnost žádné ze svých žen ani dětí, z pořízených snímků je však jasné, že napětí mezi nimi by se dalo krájet.

Karel Janeček si na Štědrý den užil společnost všech jeho čtyř dětí. Nejstarší dcery Viktorii a Amálii mu přivedla první manželka Michaela. Zatím stále ještě manželka Mariem Mhadhbi mu přivedla syna Yanise, ale zdržela se jen malou chvilku. Se smutným výrazem brzy odešla do blízkého hotelu.

Janeček se pak s první manželkou Michaelou a jejich dětmi vydal do bytu v luxusním barokním paláci, kde žije Liliou Khousnoutdinovou a jejich dcerou Isabellou, je pochopitelné, že Mariem se na takovou návštěvu zatím necítila. Nepřesvědčil ji ani fakt, že Lilia byt na hodinu opustila, zřejmě chtěla dopřát svému milému, jeho bývalé ženě Michaele a všem jeho dětem chvilku soukromí. Pak se ovšem vrátila a Štědrý večer si s Karlovými dětmi užila jen ona sama.

„Věřím, že letošní slunovrat znamená i dobré zakončení strastiplné cesty mě, Lilie a Mariem posledního roku a půl,“ napsal na Instagram Janeček před pár dny, když informoval o rozvodu s Mariem. „Omlouvám se oběma ženám za strasti, kterými jsme všichni tři prošli. Děkuji Mariem za čas, který jsme spolu mohli sdílet, za její vnitřní krásu a výjimečnost a nejvíce pak za úžasného a láskyplného syna Yaniska,“ uvedl s tím, že věří, že s Mariem mohou být dobrými přáteli.

Zatím to ovšem vypadá, že napětí mezi jeho ženami ohlášený rozvod nepřinesl, alespoň to naznačují pořízené snímky. Podívejte se do galerie a posuďte sami, zda takto vypadá štěstí.



Přečtěte si
vemenozmojistary
27. 12. 2018 • 14:03

Lilia vypadá jak debil 🤮😂😂😂😂😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.