Janečkova Lili pod palbou: „I tebe nakonec odkopne!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janečkova Lili pod palbou: „I tebe nakonec odkopne!“

Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček stále působí harmonicky.
Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček stále působí harmonicky. (Profimedia)

Miliardář Karel Janeček (45) je známým vyznavačem mnohoženství. Své milence Lilii Khousnoutdinové (30) ale slibuje změnu. Dokonce kvůli posílení vztahu strávili spolu i s jejich dcerou Isabellou několik dní jen sami na poušti. Na sociálních sítích jsou ale za své postoje terčem kritiky.

 Zejména příslušnice něžného pohlaví si podle internetového serveru Expres Janečkovu novou partnerku dobírají a zasypávají ji svými pesimistickými komentáři. Karel Janeček totiž Lilii pojal za duchovní  ženu při buddhistickém obřadu, přestože měl v té době doma právoplatnou manželku Mariem Mhadhbi, která mu porodila syna Yanise. Právě proto i současné partnerce Lilii předpovídají mnozí stejný konec. Dokonce jí  navázání intimního vztahu se známým miliardářem vyčítají: „Přeju ti, aby do tvého života nevstoupila jiná žena, za kterou ti odejde. Ten moment přijde!“ vzkazují Lilii v komentářích ti, kteří jejich nejen duchovní splynutí sledují na sociálních sítích.

Reakce na novoroční přání nové Janečkovy partnerky pak byly ještě kousavější. „Přeji vám vše dobré do nového roku 2019. Ať vám vztah založený na neštěstí a nedůvěře vydrží co nejdéle. Přeji ti, Lilie, aby do života tvého muže nevstoupila jiná žena, za kterou ti odejde, když se budeš starat o vaše dítě. Možná v ní uvidíš samu sebe… Neboť ten moment přijde,“ prorokuje jiná z dam.

Ačkoliv Janečkova milenka podobné reakce obvykle nechává bez odezvy, tentokrát se neudržela a podle Expresu na vzkaz odpověděla: „Jako vy si opravdu myslíte, že Karel odešel kvůli mně?“  Pak ještě dodala: „Vy si myslíte, že vztah má smysl pouze, pokud je na celý život? Proč? Přece je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dál, nebo...?“ Zda by si za svým názorem opravdu stála i v okamžiku, kdyby se ocitla v podobné situaci jako Janečkova manželka Mariem, ovšem zůstává otázkou.

 Jak přicházela na svět dcera Karla Janečka a Lilie Khousnoutdinové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
monika1976
4. 1. 2019 • 18:47

Paní Khousnoutdinová řekla : Přece je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dál, nebo...?“ Tak hlavně ať si nepředají něco horšího než chlamýdie.

Eisenbieger_Otto
3. 1. 2019 • 16:19

pan neni zadnym miliardarem to si kavarna vymyslela , pichanicko bokem bylo odjakziva jen pro zrzavy...vse jen nafoukly lidi nas.rat

zamlzena
3. 1. 2019 • 14:54

Každý by měl tušit mjestli má na to ženit se a mít děti... tady to tušení asi chybí. Děti zahrnuté amteriálním blahobytem nemusí být vychované dobře a být šťasdtné. On zřejmě počítal s tím, že Tuniusance nebude vadit další žena, a to si dobře neověřil Doklad, že vydělat peníze umí i méně moudří lidé. / stejně tak to vidíme v dnešní politice, a to nejen u nás, když úspěšný obchodník přijde nějam,kam nepatří/

josefvyskoc
3. 1. 2019 • 14:29

Vo tom zadna ! Kousanda predala svoje geny (a Ryzacek taky) a ty jsou vc. ji samotny do smrti zajisteny. Zrzavyho ma jenom jako investora.Vo tom to cele je !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.