Zamilovaná až po uši: Štíbrová se může vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Zamilovaná až po uši: Štíbrová se může vdávat!

Nikol je zamilovaná do podnikatele Petra.
Nikol je zamilovaná do podnikatele Petra. (Foto Instagram.com)

Od té doby, co si našla nového partnera, celá září štěstím. Rok a půl po rozchodu s otcem syna Mathiase (2) se Nikol Štíbrová (33) nejen zamilovala, ale oblékla i do bílé.

Do života herečce vstoupil nový muž Petr Leitgeb. Ten pracuje v jedné z pražských kaváren, kterou herečka velmi ráda navštěvuje. I když společný vztah potvrdili až v únoru prostřednictvím sociálních sítí, znají se mnohem déle. „Už čtrnáct let o sobě víme. A teď jsme si řekli, že už jsme se oťukali dost, tak to spolu zkusíme,“ prozradila zamilovaná Nikol. Netrvalo dlouho a kráska svůj Instagram zaplnila svatebními fotkami, avšak jen naoko. ,,Ne, nevdala jsem se, jen jsme s fotografkou Kačou Novou trochu blbly a taky trochu pracovaly. Navíc, pokud já se někdy budu vdávat, tak v kostýmku v barvě slonovinové kosti, jak se na ženu v pokročilém věku sluší a patří,” řekla. Kromě kostýmku nebudou nejspíš ani chybět tenisky, které pod šaty odhalila.

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.