Líbání pod třešní z balonků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Líbání pod třešní z balonků

Ta mlaskla!
Ta mlaskla! (Archiv Aha.cz)

Prvomájové políbení pod rozkvetlou třešní z nafukovacích balonků a vedle velkého červeného srdce..

Takto netradičně to vypadalo v jednom z parků v brněnské části Královo Pole. A vychutnávali si to milenci z celého města. Přitom bylo jedno, jak to kdo pojal. Hlavně, že bylo veselo a aspoň na chvíli se pozapomnělo na starosti kolem koronaviru. Takže se tady líbaly a objímaly páry, které sem přijely na kolech, jiný pro změnu přišel o francouzských holích. A měli se tady k sobě kluci s kluky i holky s holkami.  

"Mág" nafukovacích balonků Tomáš Okurek (33), který z nich dokáže vytvořit na první pohled nemožné, a se svým jukeboxem okouzlil i v Las Vegas, chtěl tentokrát odlehčit koronavirové krizi a vykouzlit lidem na jejich tvářích aspoň na chvíli úsměv a přinést špetku té radosti. 

„Na rozkvetlý třešňový strom bylo použilo 500 nafukovacích balonků a pracovalo se na něm osm hodin. Pomáhala mi přítelkyně Míša, protože nápad se nám v hlavě zrodil až před třemi dny. Karanténa je pro nás dlouhá, takže jsem si řekli, čím bychom mohli lidi potěšit," prozradil Tomáš Okurek. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.