Zamilovaná Strýcová o mateřství: Miminko na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaná Strýcová o mateřství: Miminko na cestě?

Barbora Strýcová na vyhlášení Sportovce roku se svým přítelem Petrem Matějčkem
Barbora Strýcová na vyhlášení Sportovce roku se svým přítelem Petrem Matějčkem (Mária Rušínová (Blesk))

Barbora Strýcová (34) o svém soukromí příliš nemluví,  o to větší bylo překvapení, když se rozpovídala na téma mateřství. Ráda by byla ještě mladou maminkou. Tenistka momentálně randí se šéfredaktorem předního módního časopisu Petrem Matějčkem.

„Strašně moc se těším na roli maminky. Jsou hráčky, které si po kariéře chtějí alespoň nějakou chvíli užívat normálního života, který dosud moc neměly, a teprve pak založit rodinu. Já tomu nechám volný průběh," prozradila dle Super.cz časopisu Téma tenistka.

„Mám samozřejmě obavy, jestli to zvládnu, jestli budu dobrá máma, ale zároveň si to moc přeju. A není moc na co čekat, chtěla bych být v rámci možností mladá máma," řekla dle Super.cz.

Strýcová také přiznala, že často několik měsíců kvůli rozhozenému biorytmu například nemá menstruaci a dobře si uvědomuje,že početí miminka také nemusí jít hned. „Snažím se nad tím nepřemýšlet. Samozřejmě tam nějaké riziko je, protože moje tělo je opotřebované. Ale jsem trénovaná, takže mám snad silnější imunitu než běžná populace. Každopádně se může stát, že to nějakou dobu nepůjde," dodala tenistka.

Strýcová na plese slavila další vítězství! Posilnila se šampáněm a ovládla parket:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.