Strýcová rozjela nový projekt: Neuvěříte, do čeho se pustila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strýcová rozjela nový projekt: Neuvěříte, do čeho se pustila!

Barbora Strýcová
Barbora Strýcová (Barbora Reichová (Sport))

Kvůli koronaviru jsou herci, režiséři, sportovci a další bez příjmu. Mezi ně patří i Barbora Strýcová (34) , která se momentálně němůže věnovat svému milovanému tenisu. Sportovkyně však nevěší hlavu a rozhodla se rozjet vlastní talk show.

Strýcová kromě toho, že se své fanoušky pokouší prostřednictvím sociálně sítě Instagram inspirovat ke cvičení, rozjela také vlastní talk show s rozhovory U Baru. Tenistka si bude do svého pořadu zvát zajímavé hosty. Ve čtvrtek proběhla premiéra, kam si pozvala Libora Boučka.

"Nudíte se během karantény? Pojďte se mnou vyzpovídat jednoho z největších profesionálů ve svém oboru, co znám - Libora Boučka (39). Ve čtvrtek v 17:00 spustím livestream s názvem U Baru, kam si budu pravidelně zvát zajímavé hosty. A protože byl Libor na spoustě akcí, které pro mě hodně znamenaly, je právě on logickou premiérou," zněla první pozvánka na talk show Strýcové.

Z nového nápadu Strýcové jsou fanoušci nadšeni a během chvilky tenistku zasypali pozitivními komentáři.  „Super! Těším se!" napsala jedna z mnoha fanynek.  „Tak tomuto výběru se říká "tah na branku". Těším se a děkuji. Ještě musím dodat, že blahopřeji k i perfektně vymyšlenému názvu:-). Perfektní a držím pěsti:-)" napsal fanoušek na Instagramu.

Strýcová na plese slavila další vítězství! Posilnila se šampáněm a ovládla parket:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.