Párty tenistek v Kataru: Černé české tanečnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Párty tenistek v Kataru: Černé české tanečnice

Okatá Petra: Do tance jí nebylo, jako by se styděla. Místo ní pobaveně tancovala její kukadla.
Okatá Petra: Do tance jí nebylo, jako by se styděla. Místo ní pobaveně tancovala její kukadla. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Nejlíp se umí vlnit nezkrotná Bára Strýcová (33). Petře Kvitové (29) úplně stačí koulet modrýma očima, aby zaujala. Karolína Plíšková (27) je prototypem dámy, která suverénně kráčí středem na vysokých jehlách.

Elitní české tenistky se předvedly na párty před turnajem v Kataru trochu jinak, než jak je známe z kurtu. Nevědomky dokonce sladily své róby do elegantní černé. Kurty mezi mrakodrapy, kde přes den šplhá teplota ke třicítce a večery nabízí příjemných 23 stupňů, Češkám svědčí. Karolína Plíšková vyhrála turnaj v roce 2017, Kvitová rok po ní.

„Bojovala jsem pár dnů s horečkami, proto jsem musela vzdát turnaj v Petrohradu. Ale tady už se cítím fit a těším se na zápasy,“ povídala Petra. Strýcová stihla oslnit jen tanečkem, hned včera vypadla s Chorvatkou Martičovou, na kterou narazila podruhé během pěti dnů. Bára si ale může ještě spravit náladu ve čtyřhře, kde jsou spolu s Tchajwankou Sie Šu-wej nasazenými jedničkami.

Plíškové vadí rozvleklé grandslamy. A mohla Kvitová překvapit světovou jedničku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.