Plíšková vs. Plíšková na kérky už 3:3: Ségra, mám tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Plíšková vs. Plíšková na kérky už 3:3: Ségra, mám tě!

Sestry Karolína a Kristýna.
Sestry Karolína a Kristýna. (Instagram)

Tenisově za ní zatím výrazně zaostává, tak se rozhodla ji pro začátek dohnat alespoň v jiné kategorii. Tenistka Kristýna Plíšková (27) si nechala udělat dvě nová tetování. Už má tři a vyrovnala se slavnému dvojčeti Karolíně!

Na turnaji v Šen-čenu zaujala nejen parádní formou, kterou odnesla i hvězda Sabalenková, ale i novými kérkami. Na ukazováček pravé ruky přibyl decentní měsíček, na šíji pak výrazný čínský symbol. „Líbil se mi motiv jin a jang, tedy dvě opačné a doplňující se síly. Tetování jsem si nechala udělat během přípravy v prosinci v jednom pražském salonu,“ prozradila Kristýna deníku Aha! po včerejším postupu do semifinále.

Vedle maorské kresby na levém předloktí tak už má na své kůži tři malůvky. Jako její sestra Karolína! Rovněž ona nosí na levé paži i levém boku výrazné maorské motivy. „Prostě se mi to tehdy jen líbilo. Už to ke mně patří, nikdy jsem toho nezalitovala,“ řekla Kája. Před necelými třemi roky pak na pravý bok přidala ozdobné písmeno M na počest svého manžela Michala Hrdličky. Takže na tetování to aktuálně ségry mají 3:3. Při jakém skóre tento rok zakončí?

Ztvrdla za stovkou...
Nemá její slávu, trofeje ani miliony. Přitom v juniorce měla podobné výsledky jako Karolína, každá vyhrála po jednom grandslamu, o fous větší naděje experti dávali levoruké Kristýně. Ještě na konci roku 2012 byla 110. na světě a její ségra o deset příček za ní. Jenže zatímco Kristýna se za hranou stovky zasekla na další tři roky, Karolína během této doby poskočila postupně na 67., 24. a 11. místo. Stala se z ní superstar a zůstala u vrcholu, zatímco »Tynda « na velký průlom stále čekala. Před třemi roky byla na chvíli 35. hráčkou světa, teď se snaží prodrat zpět do elitní padesátky. Zdá se, že letos by se mohla svému dvojčeti alespoň výrazně přiblížit.

Na video s Karolínou Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
24. 2. 2020 • 09:49

ty uz to nezachranej ani cmaranicema od hlavy az k pate

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.