Lehkovážná Karolína Plíšková? Páchá jeden hřích za druhým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lehkovážná Karolína Plíšková? Páchá jeden hřích za druhým!

Karolína Plíšková je před US Open v dobré náladě. Pomohla tomu určitě i trochu volnější morálka.
Karolína Plíšková je před US Open v dobré náladě. Pomohla tomu určitě i trochu volnější morálka. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Kde jinde vyhrát vysněný grandslam než tady v New Yorku. Karolína Plíšková (27) prostě US Open miluje. Že by ale kvůli startu turnaje byla přehnaně upjatá, to ne. Naopak páchá jeden hřích za druhým.

Před třemi lety tu prorazila mezi tenisové hvězdy, když podlehla až ve finále Němce Kerberové. A i letos myslí Kája vysoko. Triumf by naplnil její životní cíl i kasičku (vítěz získá rekordních 87 milionů korun), navíc by se znovu stala světovou jedničkou.

Zatímco jiní sportovci by s takovou vidinou vylézali z pokoje jen na trénink a jídlo, Karolína to má hozené jinak. Třeba když v sobotu, dva dny před dnešním duelem 1. kola s krajankou Martincovou, vyrazila lehce popít. „Jedna sklenička vína ještě nikoho nezabila,“ komentovala fotku s dovětkem, že má pivo stejně radši. „Jedna, nebo dvě?“ popíchla ji sestra Kristýna. „Nebo víc?“ dodala ještě Ruska Kuzněcovová.

Anebo když ve svém sloupku pro BBC prozradila, jak hřešila při nedávných třech návštěvách kina. „Vždycky sním hromadu popkornu. Dávám si ten největší s příchutí sladkého karamelu. A také velkou kolu,“ práskla na sebe. „Když jdu do kina, tak nikdy neberu na zřetel nějakou sportovní dietu. Prostě to musím mít,“ dovysvětlila.

Na rozhovor s Karolínou Plíškovou o módě se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.